Next Level Racing Covoras podea pentru stand si cockpit, 165x60cm - NLR-A005, Black

de la 158.76 lei
(9 magazine)
Covoras podea pentru stand si cockpit, 165x60cm - Next Level Racing NLR-A005, Black  Covorasul de la Next Level Racing este articolul aditional pentru stand-ul dumneavoastra cu volan sau carlinga. Adaugati si ultima piesa a puzzle-ului cu valoare estetica si protectie pentru podea. Covorasul are proprietati impotriva alunecarii si are un imprimeu cu logo-ul "Next Level Racing". DetaliiPerfect pentru a va proteja podeaua.Strat impotriva alunecarii.Greutate: 2 kg.  ...

Descriere


Next Level Racing Covoras podea pentru stand si cockpit, 165x60cm - NLR-A005, Black

Covoras podea pentru stand si cockpit, 165x60cm - Next Level Racing NLR-A005, Black
 
 
Covorasul de la Next Level Racing este articolul aditional pentru stand-ul dumneavoastra cu volan sau carlinga. Adaugati si ultima piesa a puzzle-ului cu valoare estetica si protectie pentru podea. Covorasul are proprietati impotriva alunecarii si are un imprimeu cu logo-ul "Next Level Racing".
 
Detalii
Perfect pentru a va proteja podeaua.
Strat impotriva alunecarii.
Greutate: 2 kg.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Next Level Racing Covoras podea pentru stand si cockpit, 165x60cm - NLR-A005, Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Next Level Racing Covoras podea pentru stand si cockpit, 165x60cm - NLR-A005, Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.