newline Pachet interactiv Standard Entry 82inch

Tabla interactiva Newline R5-800L   Technologie de digitizare   IR; Suprafata active: Diagonala minim 82inch (1706*1165mm); Tip suprafata: Optimizata atat pentru videoproiectie cat si pentru scrierea cu marker cu stergere uscata: Format          4:3; Butoane express: Cate un set de 15 butoane pe ambele margini laterale (stanga, dreapta) pentru aacces rapid la functii si instrumente; Multi-Touch       10 Puncte; Contro ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


newline Pachet interactiv Standard Entry 82inch

Tabla interactiva Newline R5-800L
 
Technologie de digitizare   IR; Suprafata active: Diagonala minim 82inch (1706*1165mm); Tip suprafata: Optimizata atat pentru videoproiectie cat si pentru scrierea cu marker cu stergere uscata: Format          4:3; Butoane express: Cate un set de 15 butoane pe ambele margini laterale (stanga, dreapta) pentru aacces rapid la functii si instrumente; Multi-Touch       10 Puncte; Control: Cu degetul, stylus sau alt obiect similar ca forma si consistenta; Rezolutie:  32767*32767; Rata de scanare: 125 puncte/Secunda; Acuratete: 1mm; Interfata: USB A-B; Cablu USB livrat: minim 5M; Software: Aplicatie pentru prezentari si lectii interactive, disponibila in limba romana; Alimentare cu energie: din portul USB, consumandlt; 0.5W;  Sisteme de operare compatibile: Win 7/Win 8/Win 10 32 bit sau 64 bit; Dimensiuni: Maxim 1820*1280*60 mm; Greutate: Maxim 20 kg
               
Suport de tavan pentru videoproiector Reflecta 23054, cu lungine reglabila intre 43 si 65 cm, ce poate sustine un videoproiector de pana la 20Kg. Unghiul reglabil de +/- 15° ofera o pozitionare flexibila a videoproiectorului.
 
Videoproiector OPTOMA DS317e, SVGA, 3600 lumeni, Negru
 
High Contrast: -  Adauga mai multa profunzime imaginii cu un proiector de contrast ridicat; cu alb si negru luminos ultra-bogat, imaginile si textul apar clare si bine definite - ideal pentru aplicatiile de afaceri si educatie.
 
Economisire a energiei: - Utilizand modurile special concepute, puteti reduce consumul energetic cu pana la 70%. Fiecare mod are de asemenea un efect pozitiv asupra vietii lampii, in timp ce scade costul total de proprietate si reduce mentenanta.
 
Quick resume: - Aceasta functie permite videoproiectorului sa fie pornit din nou instantaneu, daca este oprit in mod accidental.
 
Auto power off: - Pot aparea situatii in care proiectorul este pornit atunci cand nu este folosit. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia inchauto power offinch opreste in mod automat videoproiectorul dupa o perioada setata de timp daca nu este utilizat.
 
Eco AV mute: - Controlati-va perfect prezentarea utilizand functia Eco AV mute. Distrageti atentia audientei dumneavoastra de la ecran prin albirea imaginii atunci cand nu mai este necesara. Aceasta reduce de asemenea consumul de energie cu pana la 70%, prelungind in continuare viata lampii dumneavoastra.
 
Direct power on:- Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este conectata la o sursa de curent. Aceasta elimina nevoia de a porni manual videoproiectorul prin utilizarea telecomenzii sau a tastaturii, fiind o functie ideal de utilizat in camerele cu comutator de alimentare inchmasterinch.
 
Direct power off: - Opriti videoproiectorul imediat sau direct din reteaua de alimentare. Aceasta inseamna ca nu este necesar sa mai asteptati pentru ca videoproiectorul sa se raceasca inainte de a-l opri.
 
Functionare 24/7: - Videoproiectoarele Optoma au fost concepute pentru a functiona 24 de ore pe zi in orientare standard. Perfecte pentru aplicatiile ce necesita perioade prelungite de utilizare. Se aplica in acest sens termenii si conditiile pentru 24 ore.
 
 

Standard_Entry_82

Detalii tehnice
Caracteristici generale Interfata USB A-B
Acuratete (mm) 1
Viteza de raspuns (puncte/sec) 125
Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 1820 x 1280 x 60
Greutate (Kg) 20

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul newline Pachet interactiv Standard Entry 82inch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru newline Pachet interactiv Standard Entry 82inch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.