Nespresso Set Essenza Mini C30 Negru și Aeroccino 3

Setul format din aparatul Aeroccino 3 Negru pentru prepararea spumei de lapte proaspăt și espressorul Essenza Mini C30 Negru, cel mai compact aparat de cafea de până acum, vă oferă experiența supremă a rețetelor de cafea cu lapte, îmbinând ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso. Espressorul Essenza Mini C30 Negru, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nespresso Set Essenza Mini C30 Negru și Aeroccino 3

Setul format din aparatul Aeroccino 3 Negru pentru prepararea spumei de lapte proaspăt și espressorul Essenza Mini C30 Negru, cel mai compact aparat de cafea de până acum, vă oferă experiența supremă a rețetelor de cafea cu lapte, îmbinând ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso.

Espressorul Essenza Mini C30 Negru, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso, pentru a oferi experiența supremă a cafelei în fiecare ceașcă. Cu setul format din espressorul ultra-compact Essenza Mini C30 Negru și dispozitivul pentru spumă de lapte proaspăt, Aeroccino 3 Negru, pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Nespresso și vă puteți răsfăța cu rețete preparate pe gustul dumneavoastră combinând cafea de înaltă calitate cu spumă de lapte uşoară şi cremoasă.

Aeroccino 3 este aparatul dezvoltat de Nespresso pentru a prepara foarte ușor spuma de lapte proaspăt necesară pentru realizarea rețetelor de cafea cu lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiatto. Cu ajutorul lui veți prepara foarte ușor spumă fină de lapte, caldă sau rece, în câteva secunde, fără zgomot sau vibrații.

Capacitate maximă pentru prepararea spumei de lapte: 120 ml
Capacitate maximă pentru prepararea laptelui cald: 240 ml
Diametru: 9 cm, Înălţime: 17 cm

Acest pachet include:
- 1 aparat de cafea Essenza Mini C30 Negru
- 1 Aparat pentru spumă de lapte Aeroccino 3 Negru.

 Descărcaţi:  Manual de Utilizare (pdf): Essenza Mini C30

 Descărcaţi:  Manual de Utilizare (pdf): Aeroccino 3

SPECIFICATIONS:

• Rezervor detașabil pentru apă: 0.6 Litri

• Greutate: 2.3 Kilograme

• Capacitate recipient capsule folosite: 6

• Oprire automată după 9 minute (programabilă)

• Dimensiuni (LxAxÎ): 8.4 cm x 33 cm x 20.4 cm

• Presiune: 19 bari

• Dimensiuni compacte

• Încălzirea rapidă

• Funcţiuni pentru Cappuccino, Caffé Latte şi Latte Macchiato

Prețul include Timbrul Verde de 1 leu + TVA.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nespresso Set Essenza Mini C30 Negru și Aeroccino 3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nespresso Set Essenza Mini C30 Negru și Aeroccino 3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.