Nespresso Essenza Mini Verde D30

590.00 lei (1 magazin)
Aducând laolaltă, într-un design nou și surprinzător, tehnologia de ultimă generaţie și expertiza la cel mai înalt nivel care au consacrat espressoarele  Nespresso  în întreaga lume, am creat cel mai compact aparat de cafea de până acum – fără compromisuri. Noul aparat de cafea Essenza Mini, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea ex ...

Descriere


Nespresso Essenza Mini Verde D30

Aducând laolaltă, într-un design nou și surprinzător, tehnologia de ultimă generaţie și expertiza la cel mai înalt nivel care au consacrat espressoarele Nespresso în întreaga lume, am creat cel mai compact aparat de cafea de până acum – fără compromisuri.
Noul aparat de cafea Essenza Mini, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso, pentru a oferi experiența supremă a cafelei în fiecare ceașcă. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Grands Crus Nespresso.
SIMPLU ȘI INTUITIV

Preparaţi cafeaua dorită într-o clipă, datorită uşurinţei în utilizare a espressorului Essenza Mini şi a timpului rapid de încălzire.

DIMENSIUNE OPTIMĂ

Extrem de uşor şi de compact, aparatul este simplu de poziţionat şi de mutat în orice bucătărie sau locuinţă.

2 DIMENSIUNI DE CEȘTI

Pregătiţi Espresso şi Lungo conform preferinţelor, cu ajutorul celor două butoane programabile.


Cu un aspect rafinat, completat de colţuri rotunjite sau linii fine, espressorul Essenza Mini vă va surprinde și vă va aduce un plus de culoare stilului dumneavoastră.
SPECIFICAȚII
  • Oprire automată după 9 minute (programabilă)
  • Greutate: 2.3 Kilograme
  • Rezervor detașabil pentru apă: 0.6 Litri
  • Capacitate recipient capsule folosite: 6
  • Dimensiuni (LxAxÎ): 11x20.5x32.5
  • Presiune: 19 bar Bars

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nespresso Essenza Mini Verde D30 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nespresso Essenza Mini Verde D30 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.