Nespresso Essenza Mini Gri C30

486.00 lei
(1 magazin)
Noul aparat de cafea Essenza Mini Gri C30, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso, pentru a oferi experiența supremă a cafelei în fiecare ceașcă. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Grands Crus Nespresso. Noul aparat de cafea Essenza Mini, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, ...

Descriere


Nespresso Essenza Mini Gri C30

Noul aparat de cafea Essenza Mini Gri C30, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso, pentru a oferi experiența supremă a cafelei în fiecare ceașcă. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Grands Crus Nespresso.

Noul aparat de cafea Essenza Mini, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso, pentru a oferi experiența supremă a cafelei în fiecare ceașcă. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Grands Crus Nespresso.

  • Preparaţi cafeaua dorită într-o clipă, datorită uşurinţei în utilizare a espressorului Essenza Mini şi a timpului rapid de încălzire.
  • Extrem de uşor şi de compact, aparatul este simplu de poziţionat şi de mutat în orice bucătărie sau locuinţă.
  • Pregătiţi Espresso şi Lungo conform preferinţelor, cu ajutorul celor două butoane programabile.

Cu un aspect rafinat, completat de colţuri rotunjite sau linii fine, espressorul Essenza Mini vă va surprinde și vă va aduce un plus de culoare stilului dumneavoastră.

SPECIFICAȚII
  • Presiune: 19 bar
  • Dimensiuni (LxAxÎ): 8.4x20.4x33
  • Capacitate recipient capsule folosite: 6
  • Oprire automată după 9 minute (programabilă)
  • Greutate: 2.3 Kilograme
  • Rezervor detașabil pentru apă: 0.6 Litri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nespresso Essenza Mini Gri C30 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nespresso Essenza Mini Gri C30 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.