Nespresso Essenza Mini C30 Negru Mat

Pentru a întregi experiența de degustare a sortimentelor Master Origin, descoperiți noul espressor Essenza Mini cu un aspect negru mat și finisaj modern pe mâner. Un design nou și surprinzător, tehnologie de ultimă generaţie și expertiză la cel mai înalt nivel pentru a vă oferi experiența supremă a cafelei de fiecare dată. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Nespresso și preparați cu ușu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nespresso Essenza Mini C30 Negru Mat

Pentru a întregi experiența de degustare a sortimentelor Master Origin, descoperiți noul espressor Essenza Mini cu un aspect negru mat și finisaj modern pe mâner. Un design nou și surprinzător, tehnologie de ultimă generaţie și expertiză la cel mai înalt nivel pentru a vă oferi experiența supremă a cafelei de fiecare dată. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Nespresso și preparați cu ușurință o cafea de calitate, exact așa cum vă doriți.

 

Noul aparat de cafea Essenza Mini, cu presiune de 19 bari, dimensiuni reduse și linii minimaliste, îmbină ușurința în utilizare și calitatea excepțională Nespresso, pentru a oferi experiența supremă a cafelei în fiecare ceașcă. Cu acest espressor ultra-compact pătrundeți în universul inegalabil al sortimentelor de cafea Nespresso.

 

SIMPLU ȘI INTUITIV
Preparaţi cafeaua dorită într-o clipă, datorită uşurinţei în utilizare a espressorului Essenza Mini şi a timpului rapid de încălzire.

 

DIMENSIUNE OPTIMĂ
Extrem de uşor şi de compact, aparatul este simplu de poziţionat şi de mutat în orice bucătărie sau locuinţă.

 

2 DIMENSIUNI DE CEȘTI
Pregătiţi Espresso şi Lungo conform preferinţelor, cu ajutorul celor două butoane programabile.

 

Cu un aspect rafinat, completat de colţuri rotunjite sau linii fine, espressorul Essenza Mini vă va surprinde și vă va aduce un plus de culoare stilului dumneavoastră.

 

CARACTERISTICI:

• Mod OPRIT după 9 min

• Presiune 19 bari

 

SPECIFICAȚII:

• Greutate: 2.3 Kilograme

• Rezervor detașabil pentru apă: 0.6 Litri

• Capacitate recipient capsule folosite: 6

• Dimensiuni (LxAxÎ): 8.4x20.4x33

• Presiune: 19 bar Bars

• Oprire automată după 9 minute (programabilă)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nespresso Essenza Mini C30 Negru Mat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nespresso Essenza Mini C30 Negru Mat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.