Nespresso Aparat conectat pentru rețete de cafea Barista

Creați acasă rețete de cafea savuroase, aidoma celor preparate în cele mai bune cafenele din oraș, cu noul Nespresso BARISTA. Cu ecran tactil și conectat la aplicația Nespresso pentru mobil, descoperiți o infinitate de posibilități. Preparați cu cea mai mare ușurință, acasă, orice rețete vă doriți, de la rețete reci cu cafea până la desene elaborate Latte art.Dispozitivul Barista este potrivit pentru prepararea rețetelor cu gheață (puteți adăuga cuburile de g ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nespresso Aparat conectat pentru rețete de cafea Barista

Creați acasă rețete de cafea savuroase, aidoma celor preparate în cele mai bune cafenele din oraș, cu noul Nespresso BARISTA. Cu ecran tactil și conectat la aplicația Nespresso pentru mobil, descoperiți o infinitate de posibilități. Preparați cu cea mai mare ușurință, acasă, orice rețete vă doriți, de la rețete reci cu cafea până la desene elaborate Latte art.

Dispozitivul Barista este potrivit pentru prepararea rețetelor cu gheață (puteți adăuga cuburile de gheață direct în dispozitiv) sau rețete cu ciocolată (puteți adăuga bucăţile de ciocolată direct în dispozitiv). Alte ingrediente adecvate pentru a prepara rețele savuroase: ciocolată, fulgi de ciocolată, miere, sirop, pudră aromată, zahăr.

Pentru o spumă de lapte optimă, folosiţi lapte rece de vacă semi-degresat la temperatură de refrigerare (în jur de 4-6 °C). Turnați cantitatea necesară de lapte proaspăt rece în recipientul pentru lapte și acoperiți cu capacul. Utilizați întotdeauna lapte rece și umpleți recipientul pentru lapte între marcajele MIN și MAX. Pentru spumă de lapte caldă și rece, prepararea durează aproximativ 80 de secunde. Pentru laptele fierbinte, prepararea durează aproximativ 150 de secunde.

Alegeți modul de preparare a rețetei prin intermediul aplicației dedicate sau apăsând butonul dispozitivului pentru a începe. Cu ajutorul săgeților, navigați stânga sau dreapta pentru a selecta rețeta dorită. Vă puteți conecta la aparat și prin intermediul aplicației, pentru a selecta și vizualiza instrucțiunile rețetei. Pe ecran va apărea o animație în timpul preparării, aceasta devenind stabilă când prepararea este gata.

Toate părțile componente pot fi spălate în mașina de spălat vase la o temperatură de maxim 70°C, cu excepția suportului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nespresso Aparat conectat pentru rețete de cafea Barista de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nespresso Aparat conectat pentru rețete de cafea Barista sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.