NERO DuplicateManager Photo

170,00 lei (1 magazin)
Nero DuplicateManager Photo V-ați arhivat fotografiile de ani de zile de pe PC și dispozitivele conectate? Acum, vă dați seama că aveți un număr destul de mare de imagini duplicat și similare de pe PC-ul, care ocupă spațiu de stocare valoros? Vă asigurăm că nu ești singurul care are această experiență. Nero DuplicateManager Photo vă ajută să vă pentru a curăța arhiva cu imagini exacte, duplicat și imagini similare rapid și precis. Sisteme de operare: Windows® ...

Descriere


NERO DuplicateManager Photo

Nero DuplicateManager Photo
V-ați arhivat fotografiile de ani de zile de pe PC și dispozitivele conectate? Acum, vă dați seama că aveți un număr destul de mare de imagini duplicat și similare de pe PC-ul, care ocupă spațiu de stocare valoros? Vă asigurăm că nu ești singurul care are această experiență. Nero DuplicateManager Photo vă ajută să vă pentru a curăța arhiva cu imagini exacte, duplicat și imagini similare rapid și precis. Sisteme de operare: Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7 1 PC - licență nelimitat (cumpărare individuală)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NERO DuplicateManager Photo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NERO DuplicateManager Photo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.