Nera Plant Sapun Solid cu Lavanda, 110 grame

Descriere Sapun Solid Nera Plant cu Lavanda, 110 grame   Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.   Cum acţionează? Hidratează şi relaxează pielea, antiseptic, regenerează pielea afectată de eczeme, dermatite alergice și inflamații   Pentru ce se recomand ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nera Plant Sapun Solid cu Lavanda, 110 grame

Descriere Sapun Solid Nera Plant cu Lavanda, 110 grame

 

Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

 

Cum acţionează?

Hidratează şi relaxează pielea, antiseptic, regenerează pielea afectată de eczeme, dermatite alergice și inflamații

 

Pentru ce se recomandă?

Îngrijirea zilnică a pielii sănătoase, piele sensibilă, iritată, ten acneic, eczeme, dermatite alergice, inflamații ale pielii

 

Ce ingrediente conține?

Ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de lavandă, ulei volatil de lavandă, linalool.

 

Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă. Indicat și pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nera Plant Sapun Solid cu Lavanda, 110 grame de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nera Plant Sapun Solid cu Lavanda, 110 grame sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.