NEO Discuri pentru curatarea butucilor 11-135

85.47 lei (1 magazin)
- 6 discuri de curatare inlocuibile 40 x 14 mm cu  - Stift de fixare de 6 x 29 mm - EAN: 5907558437287 - Certificat CE     In ultima perioada a existat o explozie de noi scule si unelte care sa usureze munca oamenilor din orice domeniu atat pentru profesionisti cat si pentru amatorii de DiY. Indiferent daca sunteti in cautarea unor unelte manuale inteligente accesorii versatile sau cele mai recente progrese in tehnologia sculelor electrice exista ceva in aceast ...

Descriere


NEO Discuri pentru curatarea butucilor 11-135

- 6 discuri de curatare inlocuibile 40 x 14 mm cu 
- Stift de fixare de 6 x 29 mm
- EAN: 5907558437287
- Certificat CE

 

 

In ultima perioada a existat o explozie de noi scule si unelte care sa usureze munca oamenilor din orice domeniu atat pentru profesionisti cat si pentru amatorii de DiY. Indiferent daca sunteti in cautarea unor unelte manuale inteligente accesorii versatile sau cele mai recente progrese in tehnologia sculelor electrice exista ceva in aceasta colectie de produse care va va placea cu siguranta. In gama de articole ""HardWork ToolsRange"" sunt grupate produse ale celor mai cunoscute branduri din acest domeniu dar si marci mai putin cunoscute care va pun la dispozitie scule si unelte bune la preturi foarte accesibile.

Multe dintre cele mai renumite branduri de scule se incadreaza sub nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare fiind cunoscute in aceasta industrie pentru longevitate si calitatea produselor oferite. Cu toate acestea exista si cateva marci mai noi de instrumente si unelte electrice care ofera calitate si produse inovatoare. Secretul pentru a avea un bun proiect DIY este sa ai o trusa de scule bine echipata. Cel mai bine pentru bugetul dvs. este sa completati aceasta trusa de unelte nu cu instrumente aleatorii ci cu instrumente pe care le puteti folosi si de care aveti nevoie sunt robuste rezistente si pot fi transportate cu usurinta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NEO Discuri pentru curatarea butucilor 11-135 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NEO Discuri pentru curatarea butucilor 11-135 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.