Nedis BACCH02

109.00 lei (1 magazin)
Incarcator pentru baterii plumb acid de 2v / 6V si 12V DC intre 2.2Ah si 10Ah ,in mod automat. Cand bateria conectata este complet incarcata, curentul de incarcare este redus pentru a impiedica supraincarcarea. Controlul automat al tensiunii si curentului asigura faptul ca bateria conectata ramane complet incarcata si supraincarcare, precum si ca este impiedicata dezvoltarea gazului. Asigurarea protectiei de scurtcircuitari si de polaritati gresite. In cazul conectari ...

Descriere


Nedis BACCH02

Incarcator pentru baterii plumb acid de 2v / 6V si 12V DC intre 2.2Ah si 10Ah ,in mod automat.

Cand bateria conectata este complet incarcata, curentul de incarcare este redus pentru a impiedica supraincarcarea.

Controlul automat al tensiunii si curentului asigura faptul ca bateria conectata ramane complet incarcata si supraincarcare, precum si ca este impiedicata dezvoltarea gazului. Asigurarea protectiei de scurtcircuitari si de polaritati gresite. In cazul conectarii bateriei cu polaritate gresita, LED-ul rosu va arde si curentul de incarcare va fi intrerupt.

• Tensiune de intrare: 230 V AC

• Tensiunea de iesire: 2,6 si 12 V

• Curent de incarcare: 600 mA

• Capacitate: 2,2 - 10,0 Ah


BACCH02
Caracteristici generaleFunctiiIncarcare
Curent de incarcare10 A
Tensiune de pornire12V
Greutate0.74 Kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nedis BACCH02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nedis BACCH02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.