Necta Opera Espresso 8oz-12oz

20 999.00 lei (1 magazin)
Necta Opera ofera o gama larga de bauturi datorita unui numar mare de recipiente de produse. Unitatea de cafea Z4000 disponibila ofera o cafea absolut perfecta. Acest automat vending are un singur boiler din otel inoxidabil cu capacitate de 500cc. Estetica eleganta de culoare neagra si argintie, cu doua panouri frontale de dimensiuni mari, ilumiate de LED-uri. Panou de selectie capacitiv, cu 20 de butoane de selectare retroiluminate cu LED, cu feedback vizual intermitent dupa selec ...

Descriere


Necta Opera Espresso 8oz-12oz

Necta Opera ofera o gama larga de bauturi datorita unui numar mare de recipiente de produse. Unitatea de cafea Z4000 disponibila ofera o cafea absolut perfecta. Acest automat vending are un singur boiler din otel inoxidabil cu capacitate de 500cc. Estetica eleganta de culoare neagra si argintie, cu doua panouri frontale de dimensiuni mari, ilumiate de LED-uri. Panou de selectie capacitiv, cu 20 de butoane de selectare retroiluminate cu LED, cu feedback vizual intermitent dupa selectare si in timpul pregatirii bauturii. Cadru pretios placat cu crom in jurul zonei de selectie. Electronica de incredere. Sistem deschis pentru transmiterea si colectarea statisticilor in conformitate cu protocolul ETS DTS. Implementarea MDB imbunatatita cu noi functionalitati: liste de preturi multiple, grup de utilizatori, single-vend multi-vend. Acest automat are sistem complet pentru pahar mare (8oz 230ml) si grup de cafea cu capacitate marita. Capacitate pahare 8-12oz - 350buc Palete automate - 550buc Cutie cafea boabe - 1buc Containere solubile - 6buc Capacitate cafea - 3.2kg Capacitate containere solubile - 2.5L-6L (in functie de granulatia produselor)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Necta Opera Espresso 8oz-12oz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Necta Opera Espresso 8oz-12oz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.