Necta Concerto Touch Espresso 7

27 360.00 lei (1 magazin)
Cu dimensiunile sale optimizate este perfect pentru locatii mici si mijlocii, Concerto oferind o solutie ideala pentru bauturi calde. O reducere a marimii nu inseamna nici o alegere limitata: elegantul Concerto ofera o gama larga de optiuni de bauturi calde, potrivite fiecarui gust. Aceste unitati au in special functia de espresso Z4000 si tehnologia de dublu espresso, alaturi de o maiestrie italiana robusta, asigurand ca aparatul Concerto sa reprezinte un produs de referinta in indust ...

Descriere


Necta Concerto Touch Espresso 7

Cu dimensiunile sale optimizate este perfect pentru locatii mici si mijlocii, Concerto oferind o solutie ideala pentru bauturi calde. O reducere a marimii nu inseamna nici o alegere limitata: elegantul Concerto ofera o gama larga de optiuni de bauturi calde, potrivite fiecarui gust. Aceste unitati au in special functia de espresso Z4000 si tehnologia de dublu espresso, alaturi de o maiestrie italiana robusta, asigurand ca aparatul Concerto sa reprezinte un produs de referinta in industria de vending pentru cativa ani buni care urmeaza. Estetica eleganta negru argintiu colorata de doua panouri cu ochiuri aprinse de LED-uri. Panou capacitiv de selectare inconjurat de un cadru cromat. Posibilitatea de a instala pana la trei sisteme de plata. Conceput pentru a se coordona cu gama Melodia. Grupul de cafea Espresso Z4000 (in varianta de single sau double espresso) si noile mixere Necta. O gama larga de produse si o calitate excelenta a bauturii distribuite. Boiler nou din otel inoxidabil. Rasnita fiabila dotata cu lame auto-reglabile. Ecran grafic mare, de 188x64 pixeli. Conexiune Master Slave cu gama SF Melodia. Gestionarea usoara a aparatului si a meniului prin GIGA. Curatare usoara si rapida a grilajului zonei de livrare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Necta Concerto Touch Espresso 7 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Necta Concerto Touch Espresso 7 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.