NEC UM301W 60003840

4 814.00 lei
(1 magazin)
Videoproiector Ultra Short Throw NEC UM301Wi Alb Obține performanțe mari, în timp ce salvezi mediul. Modul Eco avansat oferă ajutor pentru a reduce în mod substanțial costul de operare , fără a compromite calitatea și flexibilitatea. Mai puține umbre și efecte de orbire, ceea ce oferă prezentatorului mai mult confort pentru a se angaja cu publicul și îmbunătățește experiența utilizării interactive multi-pen. Este foarte potrivit pentru săli de clas ...

Descriere


NEC UM301W 60003840

Videoproiector Ultra Short Throw NEC UM301Wi Alb

Obține performanțe mari, în timp ce salvezi mediul. Modul Eco avansat oferă ajutor pentru a reduce în mod substanțial costul de operare , fără a compromite calitatea și flexibilitatea. Mai puține umbre și efecte de orbire, ceea ce oferă prezentatorului mai mult confort pentru a se angaja cu publicul și îmbunătățește experiența utilizării interactive multi-pen. Este foarte potrivit pentru săli de clasă și pentru a săli de ședințe de dimensiuni mici şi medii.

Fără umbre și efect de orbire, datorită tehnologiei ultra-short throw (proiecţie pe distanta scurta) - pentru o experiență îmbunătățită de tablă interactivă și mai mult spațiu pentru prezentari.

Datorită lentilei ultra short throw, modelele UM361X / UM301X pot proiecta o imagine cu diagonala de 116.6 inci (295cm) de la o distanță de doar 85,4 cm. ( distanța dintre ecran si lampa proiectorului este de 51.0 cm) Umbrele sunt excluse chiar și atunci când cineva se află în fața proiectorului, făcându-l potrivit pentru săli de clasă, zone mici de întâlnire, vitrine și o mare varietate de alte locații, daca este instalat pe perete sau tavan.

Soluţie interactivă opţională

Această unitate interactivă oferă funcționalități de desen extinse și permite caracterelor și desenelor care urmează să fie proiectate pe ecran, să poată fi salvate, în timp ce faceti o prezentare. Acest proiector poate fi utilizat nu numai în cazul in care proiectorul este montat pe un perete, ci și atunci când este plasat pe o masă. Aceasta poate reduce , de asemenea, umbra și / sau efectul de orbire pe imagine pentru publicul.

Difuzorul încorporat de 20 W permite utilizarea eficientă a unui microfon

Un difuzor mono încorporat cu putere de ieșire de 20 W, oferă un sunet excelent , chiar și în săli de clasă și săli de conferințe. Acest proiector de asemenea, vine cu un intrare pentru microfon , permițând vocei să fie proiectata prin difuzorul intern.

 

 

UM301W
Type LCD
Brightness [ANSI Lumen] 3000
Contrast 6000:1
Resolution 1280 x 800
Light Source Lamp
Lamp Life [h] 8000
Weight [kg] 5.5
Order Code 60003840
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NEC UM301W 60003840 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NEC UM301W 60003840 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.