natures aid Red Yeast Rice, 333Mg 30cps vegetale

112.99 lei
(1 magazin)
Descriere:   Fiecare capsulă conține: 333 mg de drojdie de orez roșu care furnizează 10 mg Monacolin K. Garanția purității: capsulele de Red Yeast Rice de la Natures Aid® au fost produse din orez roșu nemodificat genetic conform normelor europene , pentru a asigura cele mai înalte standarde de puritate și eficacitate. Acest produs nu conține: arome artificiale, coloranți artificiali, conservanți, lactoză, drojdie, gluten.     Mod d ...

Descriere - natures aid Red Yeast Rice, 333Mg 30cps vegetale


Descriere:

 

Fiecare capsulă conține: 333 mg de drojdie de orez roșu care furnizează 10 mg Monacolin K.

Garanția purității: capsulele de Red Yeast Rice de la Natures Aid® au fost produse din orez roșu nemodificat genetic conform normelor europene , pentru a asigura cele mai înalte standarde de puritate și eficacitate.

Acest produs nu conține: arome artificiale, coloranți artificiali, conservanți, lactoză, drojdie, gluten.

 

 

Mod de administrare:

 1 capsulă pe zi, cu 200 ml de apă.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

 

 

Caracteristici:

 

Drojdia din orez roșu ( Monascus Purpureus ) obținută prin fermentarea orezului, este utilizată de secole în Asia. 

Red Yeast Rice produsă de Natures Aid® - Marea Britanie, furnizează 10 mg de Monacolin K (contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului în sânge).

Drojdia din orez rosu (Red Yeast Rice) este o sursă de monacolină K, o substanță cunoscută și sub numele de „lovastatină”, care poate reduce concentrația plasmatică a colesterolului LDL. 

Monacolina K inhibă producerea de colesterol prin blocarea în ficat a enzimei, care este responsabilă pentru producerea de colesterol. 

Deși monacolina K este același compus cu cea din „statinele” medicamentului Mevacor (lovastatin), valoarea este de aproximativ 2-4 ori mai mică și modul de acțiune se datorează prezenței altor compuși care lucrează împreună cu monacolina K pentru a obține o reducere a colesterolului. 

Pentru acest supliment se folosește doar orez european organic Non-GM, iar ingredientul brut este produs într-o institutie dedicată din Europa.

 

 

Beneficii:

 

Menținerea colesterolului în limitele normale

Drojdia de orez roșu a fost apreciată și aprobată de către EFSA (European Food Safety Authority) pentru menținerea unui nivel normal în sânge a colesterolului LDL, demonstrându-se că are un efect fiziologic benefic. 

În consecință, produsele care conțin drojdie de orez roșu pot beneficia de revendicare EFSA „monacolina K din drojdia de orez roșu contribuie la menținerea unor niveluri normale de colesterol din sânge” (Jurnalul EFSAl 2011 /; 9 (7) 230L). 

Nivelului crescut de colesterol îi este asociat un risc ridicat de boli de inimă.

 

 

Contraindicații și precauții:

 

Acest supliment este contraindicat persoanelor care au probleme cu ficatul sau se află deja sub un alt tratament pentru scăderea colesterolului. 

A nu se utiliza în timpul sarcinii și/sau alăptării. 

Recomandam persoanelor care urmează tratament cu suplimente cu drojdie din orez roșu să ia în același timp între 30 și 60 mg de Coenzima Q10, deoarece producerea ei poate fi afectată de către substanțele care inhibă producerea de colesterol. 

Este contraindicat în timpul sarcinii și al alăptării.

Produsul poate fi consumat și de: vegetarieni, vegani, HRT, diabetici

Limita de vârstă: peste 18 ani

Notă: Toate informațiile de mai sus au scopul de a educa și a informa. Nu au scopul de a diagnostica, de a trata afecțiuni și nici să ofere consultații medicale.

 

 

Cantitate:

30 capsule

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul natures aid Red Yeast Rice, 333Mg 30cps vegetale de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru natures aid Red Yeast Rice, 333Mg 30cps vegetale sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.