natures aid D-Mannose, 1000Mg 60tb

de la 146.93 lei
(2 magazine)
Fiecare comprimat furnizează - 1000 mg de D-Mannose  Produsul nu conține: coloranți artificiali, arome artificiale, porumb, lactate, lactoză, gluten, grâu, drojdie, nuci, sare, soia, amidon.   Mod de administrare: O doză inițială de 1-3 comprimate la fiecare 3 ore pot fi utilizate în situații acute.  După 3 zile, trebuie redus la 1-3 tablete de 2 ori/zi.   Caracteristici: D-Mannoza este un zahăr simplu care apare în mod natural &i ...

Descriere - natures aid D-Mannose, 1000Mg 60tb


Fiecare comprimat furnizează - 1000 mg de D-Mannose 

Produsul nu conține: coloranți artificiali, arome artificiale, porumb, lactate, lactoză, gluten, grâu, drojdie, nuci, sare, soia, amidon.

 

Mod de administrare:

O doză inițială de 1-3 comprimate la fiecare 3 ore pot fi utilizate în situații acute. 

După 3 zile, trebuie redus la 1-3 tablete de 2 ori/zi.

 

Caracteristici:

D-Mannoza este un zahăr simplu care apare în mod natural în organism. Se găsește în mod obișnuit în afine, coacăze dar și în legume ca brocoli, ciupercile shiitake.

D-Manoza este forma activă biologic a manozei, cu o structură similară glucozei, care este metabolizată foarte greu, efect benefic pentru organism pentru că nu determină creșterea glicemiei. 

Unul dintre beneficiile D-Manozei este reprezentat de faptul că aceasta nu provoacă perturbări ale florei intestinale și nu determină apariția de tulpini rezistente la tratament.

D-Mannose este una dintre cele mai eficiente substanțe împotriva bacteriei E.coli, fiind obținută din Vaccinuim macrocarpon (afinul american). 

D-manoza contribuie la eliminarea bacteriilor care determină infecțiile urinare, datorită capacității sale de a lega microorganismele, inhibând astfel aderarea lor la epiteliul tractului urinar. Ulterior acestea sunt eliminate din organism prin urină.

 

 

Beneficii:

Infecții ale tractului urinar:

D-Mannose a făcut obiectul multor cercetări, cu accent în primul rând pe beneficiile sale potențiale pentru tractului urinar. 

E. coli cauzează marea majoritate a infecțiile tractului urinar cu o prevalenta de 70-90%, iar cercetătorii consideră că D-Mannose poate ajuta la prevenirea blocării acestor bacterii pe pereții vezicii urinare.

Într-un studiu din 2014, D-Mannose a fost comparat cu antibioticul trimetoprim / sulfametoxazol pentru tratamentul și prevenirea UTI frecvente la 60 de femei. D-Mannose a redus simptomele UTI la femei cu o infecție activă. De asemenea, a fost mai eficient decât antibioticul pentru prevenirea infecțiilor suplimentare.

Un studiu din 2016 a testat efectele D-Mannose la 43 de femei cu UTI activ. La sfârșitul studiului, majoritatea femeilor au avut simptome îmbunătățite.

D-mannose contribuie la reducerea infecțiilor urinare recurente:

Pornind de la ipoteza potrivit căreia administrarea preventivă a D-manozei poate reduce episoadele infecțioase urinare, un grup de cercetători a urmărit timp de 6 luni eficiența substanței asupra unui grup de paciente cu infecții urinare recurente. 

Studiul a cuprins un lot format din 308 femei dintre care 103 au fost tratate cu D-mannose - 200mg/zi, 103 au fost tratate cu antibiotic (nitrofurantoină) - 50mg/zi și 102 nu au urmat nicio formă de profilaxie. 

Dupa 6 luni de tratament s-a observat că 85% dintre femeile cărora li s-a administrat D-mannose nu au prezentat recurențe, cele care au urmat tratamentul cu antibiotice n-au mai contractat boala în proporție de 79.6%, în timp ce doar la 39.2% dintre femeile fară profilaxie nu au mai apărut infecții urinare.

 

Contraindicatii, precautii:

Deși D-Mannose nu ar trebui să afecteze nivelul zahărului din sânge, deoarece este un zahăr simplu, persoanele care suferă de diabet ar trebui să administreze cu precauție produsul.

Notă:Toate informațiile de mai sus au scopul de a educa și a informa. Nu au scopul de a diagnostica, de a trata afecțiuni și nici să ofere consultații medicale.

 

 

Cantitate:

60 tablete

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul natures aid D-Mannose, 1000Mg 60tb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru natures aid D-Mannose, 1000Mg 60tb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.