Nature Gard din ramuri de salcie 1 x 5 m 403710

de la 301,00 lei (2 magazine)
Acest paravan din salcie 6050170 de la Nature este un gard versatil care poate fi folosit pentru o varietate de scopuri: adăugarea de confidenÈ›ialitate în grădina dvs. urbană, decorarea curÈ›ii È™i formarea unui adăpost împotriva vântului.   Este un gard frumos, dar rezistent, creat din salcie cu sârmă din fier galvanizat, pentru o rezistență suplimentară. Gradul de opacitate variază între 50% È™i 70%, în funcÈ›ie de grosime. ...

Descriere


Nature Gard din ramuri de salcie 1 x 5 m 403710

Acest paravan din salcie 6050170 de la Nature este un gard versatil care poate fi folosit pentru o varietate de scopuri: adăugarea de confidenÈ›ialitate în grădina dvs. urbană, decorarea curÈ›ii È™i formarea unui adăpost împotriva vântului.

 

Este un gard frumos, dar rezistent, creat din salcie cu sârmă din fier galvanizat, pentru o rezistență suplimentară. Gradul de opacitate variază între 50% È™i 70%, în funcÈ›ie de grosime.

 

Acest paravan din salcie este ideal pentru grădină, terasă, sera de pe balcon, curtea interioară È™i este potrivit atât pentru uz comercial, cât È™i pentru locuinÈ›e.

  • Material: Salcie cu sârmă de fier galvanizat
  • Grad de opacitate: Între 50% È™i 70%
  • ProtecÈ›ie contra vântului
  • Dimensiuni: 1 x 5 m (l x L)
  • Grosime: Aproximativ 5 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nature Gard din ramuri de salcie 1 x 5 m 403710 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nature Gard din ramuri de salcie 1 x 5 m 403710 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.