Nature Box Lotiune De Corp Avocado, 385 ml

Descriere produs: Aceasta lotiune ofera hidratare pentru o piele mai fina intreaga zi. Testat dermatologic. Ingrediente: Cu 100% ULEI DE AVOCADO PRESAT LA RECE. Cunoscut pentru continutul bogat in vitamine si antioxidanti. Mod de utilizare: Aplicati pe piele. Descriere brand: Natura Box vine cu cea mai buna natura. Descoperiti-va frumusetea care straluceste din interior si alegeti colectia potrivita stilului dvs. de viata. Misiunea noastra este de a raspandi vibratii pozitive pe tot gl ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nature Box Lotiune De Corp Avocado, 385 ml

Descriere produs: Aceasta lotiune ofera hidratare pentru o piele mai fina intreaga zi. Testat dermatologic. Ingrediente: Cu 100% ULEI DE AVOCADO PRESAT LA RECE. Cunoscut pentru continutul bogat in vitamine si antioxidanti. Mod de utilizare: Aplicati pe piele. Descriere brand: Natura Box vine cu cea mai buna natura. Descoperiti-va frumusetea care straluceste din interior si alegeti colectia potrivita stilului dvs. de viata. Misiunea noastra este de a raspandi vibratii pozitive pe tot globul, de a folosi ingrediente naturale selectate special si formule vegane.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nature Box Lotiune De Corp Avocado, 385 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nature Box Lotiune De Corp Avocado, 385 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.