Natsume Harvest Moon Mad Dash PS 4

Natsume Harvest Moon Mad Dash PS 4
65.07 lei
(1 magazin)
Du-te singur sau mergi alături de câțiva prieteni în acest Frenzy cu ritm rapid! Recoltează pește, lapte și multe altele, pe măsură ce îndeplinești comenzi pentru a completa fiecare nivel! Lucrurile pot începe ușor, dar veți lovi plaja, ferma și chiar lumea interlopă pe măsură ce progresați in joc! Ați încercat vreodată să cultivați cu lavă topită?! Asta și alte obstacole vă așteaptă în timp ce tu și prietenii tai încercați să curățați toate nivelu ...

Descriere - Natsume Harvest Moon Mad Dash PS 4


Du-te singur sau mergi alături de câțiva prieteni în acest Frenzy cu ritm rapid! Recoltează pește, lapte și multe altele, pe măsură ce îndeplinești comenzi pentru a completa fiecare nivel! Lucrurile pot începe ușor, dar veți lovi plaja, ferma și chiar lumea interlopă pe măsură ce progresați in joc! Ați încercat vreodată să cultivați cu lavă topită?! Asta și alte obstacole vă așteaptă în timp ce tu și prietenii tai încercați să curățați toate nivelurile pentru a restabili farul spart.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Natsume Harvest Moon Mad Dash PS 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Natsume Harvest Moon Mad Dash PS 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.