Natsume Harvest Moon Light of Hope Special Edition Nintendo Switch

144.57 lei
(1 magazin)
În căutarea unui început nou și a unor împrejurimi noi, vă porniți într-un voiaj pentru a începe noua viață! Din păcate, vremea are planuri diferite, deoarece nava voastră este lovită de o furtună și coboară! Te afli într-un mic oraș-port, aflat acum în umbră de furtună, unde un tânăr doctor pe nume Jeanne îți salvează viața. Orașul a fost pustiu, dar nu ești niciodată unul care să te întorci dintr-o provocare! Vă va ajuta să reconstruiți orașul și ...

Descriere - Natsume Harvest Moon Light of Hope Special Edition Nintendo Switch


În căutarea unui început nou și a unor împrejurimi noi, vă porniți într-un voiaj pentru a începe noua viață! Din păcate, vremea are planuri diferite, deoarece nava voastră este lovită de o furtună și coboară! Te afli într-un mic oraș-port, aflat acum în umbră de furtună, unde un tânăr doctor pe nume Jeanne îți salvează viața. Orașul a fost pustiu, dar nu ești niciodată unul care să te întorci dintr-o provocare! Vă va ajuta să reconstruiți orașul și să salvați farul, dar nu va fi ușor! Cu toate acestea, cu unele culturi de muncă asiduă, creșterea animalelor și colectarea de materiale pentru reparații, veți putea să vă faceți prieteni noi, să începeți o familie, să reînviați farul și să salvați orașul, noua casă!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Natsume Harvest Moon Light of Hope Special Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Natsume Harvest Moon Light of Hope Special Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.