Narma Covor reversibil Luke Green, 100 x 160 cm, verde

Covoare plăcute, cu un design contemporan și o culoare discretă care le face ușor de combinat cu piesele de mobilier. Narma este un brand înființat în Lihula, Estonia, care încă din 1992 produce covoare excepțional de elegante. Covoarele sunt atât de populare încât Narma se clasează printre liderii din industrie. Narma combină experiența acumulată de-a lungul anilor și inovația continuă! Notă: Covorul nu este antiderapant, dar poți cumpăra protecția antider ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Narma Covor reversibil Luke Green, 100 x 160 cm, verde

Covoare plăcute, cu un design contemporan și o culoare discretă care le face ușor de combinat cu piesele de mobilier. Narma este un brand înființat în Lihula, Estonia, care încă din 1992 produce covoare excepțional de elegante. Covoarele sunt atât de populare încât Narma se clasează printre liderii din industrie. Narma combină experiența acumulată de-a lungul anilor și inovația continuă!
Notă: Covorul nu este antiderapant, dar poți cumpăra protecția antiderapantă Metro de la același brand.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Narma Covor reversibil Luke Green, 100 x 160 cm, verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Narma Covor reversibil Luke Green, 100 x 160 cm, verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.