Nankang Sportnex NS-2R 235/45 R17 97W

de la 505.90 lei
(7 magazine)
Trei caneluri circumferentiale de-a lungul centrului suprafetei de rulare sporesc eficienta drenajului si manevrabilitatea pe carosabile umede. Designul cu unghi canelat unic al peretelui previne stresul excesiv pe anvelopa, ceea ce reduce semnificativ gradul de uzura. Designul continuu cu blocuri largi al suprafetei de rulare imbunatateste rigiditatea anvelopei si aderenta in curbe. Design-ul optimizat al benzii de rulare (cu o suprafata de contact cu 13 mai mare fata de o anvelopa ob ...

Descriere


Nankang Sportnex NS-2R 235/45 R17 97W

Trei caneluri circumferentiale de-a lungul centrului suprafetei de rulare sporesc eficienta drenajului si manevrabilitatea pe carosabile umede. Designul cu unghi canelat unic al peretelui previne stresul excesiv pe anvelopa, ceea ce reduce semnificativ gradul de uzura. Designul continuu cu blocuri largi al suprafetei de rulare imbunatateste rigiditatea anvelopei si aderenta in curbe. Design-ul optimizat al benzii de rulare (cu o suprafata de contact cu 13 mai mare fata de o anvelopa obisnuita) aduce stabilitate la viteze mari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nankang Sportnex NS-2R 235/45 R17 97W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nankang Sportnex NS-2R 235/45 R17 97W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.