Namco Bandai The Dark Pictures Anthology House Of Ashes PS5

120.90 lei (1 magazin)
După încheierea războiului din Irak, membrii unei unități speciale care caută arme de distrugere în masă găsesc ceva și mai mortal: un templu sumerian îngropat care conține un cuib de creaturi antice și mortale. Singura modalitate de a supraviețui nopții în subteran este de a încheia o alianță cu dușmanii lor din lumea de sus.  Fiecare joc este modelat de evenimente din realitate, fie că sunt fapte, povești sau legende. Fie ...

Descriere


Namco Bandai The Dark Pictures Anthology House Of Ashes PS5

După încheierea războiului din Irak, membrii unei unități speciale care caută arme de distrugere în masă găsesc ceva și mai mortal: un templu sumerian îngropat care conține un cuib de creaturi antice și mortale.

Singura modalitate de a supraviețui nopții în subteran este de a încheia o alianță cu dușmanii lor din lumea de sus. Fiecare joc este modelat de evenimente din realitate, fie că sunt fapte, povești sau legende. Fiecare etapa spune o poveste complet nouă, prezintă personaje noi și se desfășoară într-un nou cadru.

The Dark Pictures oferă o experiență nouă, obsedantă din punct de vedere cinematografic, care poate fi experimentată singur sau în multiplayer. Acesta din urmă este îmbunătățit de Shared Story, unde jocul poate fi reluat cu un prieten pe internet, și Movie Night, unde cinci jucători pot juca împreună la nivel local, împărțind un controler.Coboară în abisul întunecat: aventurează-te într-un labirint subteran și scapă de creaturile mitice care tocmai și-au găsit o nouă pradă.

Dușmanul dușmanului tău este...: te vei lupta în primul rând pentru propria supraviețuire sau vei lăsa deoparte temerile și nemulțumirile personale și vei lupta pentru binele comun.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai The Dark Pictures Anthology House Of Ashes PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai The Dark Pictures Anthology House Of Ashes PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.