Namco Bandai Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch

Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch este un joc de tip fighting , lansat de Bandai Namco , la data de 11.01.2019 . O lupta pentru putere incepe intr-o civilizatie care depinde de o tehnologie antica. Destinatiile a doi prieteni care calatoresc pe cai separate se intersecteaza intr-o aventura epica care ameninta existenta tuturor. Sarbatorind cea de-a zecea aniversare, Tales of Vesperia este una dintre cele ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Namco Bandai Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch

Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch este un joc de tip fighting, lansat de Bandai Namco, la data de 11.01.2019.


O lupta pentru putere incepe intr-o civilizatie care depinde de o tehnologie antica. Destinatiile a doi prieteni care calatoresc pe cai separate se intersecteaza intr-o aventura epica care ameninta existenta tuturor. Sarbatorind cea de-a zecea aniversare, Tales of Vesperia este una dintre cele mai indragite serii si se intoarce cu o grafica full HD remasterizata, personaje care nu au mai fosvazut pana acum, poveste extinsa si multe altele!


Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Tales Of Vesperia Definitive Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.