Namco Bandai Tales Of Arise PS5

Provoacă soarta care te leagă Timp de 300 de ani, Rena a domnit peste Dahna, jefuind planeta de resursele sale și lipsind oamenii de demnitatea și libertatea lor. Povestea noastră începe cu doi oameni, Alphen și Shionne, născuți în lumi diferite, fiecare căutând să-și schimbe soarta și să-și creeze un nou viitor. Cu o distribuție diversă de personaje, un sistem de luptă intuitiv și satisfăcător și o poveste captivantă plasată într-o ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Namco Bandai Tales Of Arise PS5

Provoacă soarta care te leagă

Timp de 300 de ani, Rena a domnit peste Dahna, jefuind planeta de resursele sale și lipsind oamenii de demnitatea și libertatea lor.

Povestea noastră începe cu doi oameni, Alphen și Shionne, născuți în lumi diferite, fiecare căutând să-și schimbe soarta și să-și creeze un nou viitor.
Cu o distribuție diversă de personaje, un sistem de luptă intuitiv și satisfăcător și o poveste captivantă plasată într-o lume luxuriantă pentru care merită să lupți, Tales of Arise oferă o experiență JRPG de primă clasă.Caracteristici:

- O lume a naturii desenată cu "Atmospheric Shader" , introducem un nou shader grafic, inspirat de anime și de pictura în acuarelă.
- Personaje cu design atractiv călătoresc printre fundaluri pline de imagini frumoase și delicate.
- Explorați o lume care se simte vie.
- Explorați lumea Dahna, unde un amestec de medii unice, naturale, își schimbă aspectul în funcție de momentul zilei. Urcă-te pe terenul stâncos, înoată în râuri, adună-te în jurul focului de tabără, gătește mâncare, îndreaptă-te spre următorul oraș, învinge stăpânul unei planete extraterestre și eliberează oamenii.
- Acțiune și bătălii cu stil - Prin noul sistem "Boost Strike", puteți acum să înlănțuiți combinații de atacuri puternice împreună cu membrii partidului dvs. Înlănțuiți Artes, Boost Attacks și combo-uri Boost Strike pentru a vă doborî inamicii.
- Experimentați povestea popoarelor divizate Renan și Dahnan.
- Protagoniștii care vor determina soarta acestor două lumi sunt Alphen și Shionne. Ei vor depăși greutățile și vor crește împreună cu grupul lor unic de prieteni. O animație superbă realizată de ufotable este inserată în punctele cheie ale poveștii, adăugând mai multă culoare călătoriei protagoniștilor noștri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Tales Of Arise PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Tales Of Arise PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.