Namco Bandai Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch

Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch este un produs ce asteapta sa fie lansat de Bandai Namco la data de 05.04.2019 special pentru voi fanii seriilor de jocuri Nintendo. Acest produs reprezinta cea mai recenta experienta Dragon Ball pentru Nintendo Switch! Este un joc de lupta cu carti strategice, cu personaje din intreaga serie Dragon Ball. Colecteaza cartile si construieste puntea ta, pe masura ce joci printr-o poveste noua ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Namco Bandai Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch

Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch
Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch este un produs ce asteapta sa fie lansat de Bandai Namco la data de 05.04.2019 special pentru voi fanii seriilor de jocuri Nintendo.

Acest produs reprezinta cea mai recenta experienta Dragon Ball pentru Nintendo Switch!
Este un joc de lupta cu carti strategice, cu personaje din intreaga serie Dragon Ball. Colecteaza cartile si construieste puntea ta, pe masura ce joci printr-o poveste noua Dragon Ball!
Gameplay-ul de lupta cu carti de joc cuprinzand peste o mie de carti si 350 de caractere din franciza Dragon Ball. Include caractere Dragon Ball din serii diferite, inclusiv DRAGON BALL SUPER, DRAGON BALL Xenoverse 2 si Dragon Ball GT.

Mergeti intr-o calatorie epica in timp ce interactionati cu lumea Dragon Ball si personajele sale printr-un joc arcade.

Caracteristici produs:
  • Produs licentiat oficial
  • Varsta minima recomandata: 12 ani

Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Super Dragon Ball Heroes Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.