Namco Bandai One Piece Unlimited World Red PS4

Namco Bandai One Piece Unlimited World Red PS4
112.04 lei
(1 magazin)
Vino într-o aventură captivantă în Lumea Nouă cu îndrăgitul echipaj de pălării de paie din ONE PIECE Unlimited World Red. Scufundați-vă într-o călătorie nebunească, cu escapade pline de distracție, bătălii pline de acțiune și tovarăși puternici într-un scenariu complet nou văzut. Joacă ca membru al echipajului Straw Hat și progresează prin povestea episodică cu întâlniri împotriva șefilor celebri precum Rob Lucci, Caesar Clown și multe altele. Stăpâne ...

Descriere - Namco Bandai One Piece Unlimited World Red PS4


Vino într-o aventură captivantă în Lumea Nouă cu îndrăgitul echipaj de pălării de paie din ONE PIECE Unlimited World Red. Scufundați-vă într-o călătorie nebunească, cu escapade pline de distracție, bătălii pline de acțiune și tovarăși puternici într-un scenariu complet nou văzut. Joacă ca membru al echipajului Straw Hat și progresează prin povestea episodică cu întâlniri împotriva șefilor celebri precum Rob Lucci, Caesar Clown și multe altele. Stăpânește o mare variantă de combos flashy și testează-ți reflexele apăsând butonul drept la momentul potrivit pentru a contracara, a evita sau a interacționa cu inamicii. Bucura-te de o joacă nesfârșită, explorând orașul central și urmărind căutări pentru a ajuta oamenii din oraș și pentru a câștiga mai multe recompense și obiecte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai One Piece Unlimited World Red PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai One Piece Unlimited World Red PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.