Namco Bandai Little Nightmares Deluxe Edition Ps4

Namco Bandai Little Nightmares Deluxe Edition Ps4
137.18 lei
(1 magazin)
Little Nightmares Deluxe Edition Ps4 Little Nightmares Deluxe Edition PS4 este un joc de tip aventura lansat de Bandai Namco Entertainment la data de 28.10.2017. Ediția Deluxe include jocul de baza si expansiunea "Secret of the Maw" care capteaza o perspectiva diferita asupra aventurilor lui Six, pe masura ce il ajuti pe Kid să depaseasca noi provocari în timpul evadarii sale. Povestea jocului evolueaza in jurul lui Six, care echipata cu nimic altceva decat o bricheta, trebuie ...

Descriere - Namco Bandai Little Nightmares Deluxe Edition Ps4


Little Nightmares Deluxe Edition Ps4
Little Nightmares Deluxe Edition PS4 este un joc de tip aventura lansat de Bandai Namco Entertainment la data de 28.10.2017.

Ediția Deluxe include jocul de baza si expansiunea "Secret of the Maw" care capteaza o perspectiva diferita asupra aventurilor lui Six, pe masura ce il ajuti pe Kid să depaseasca noi provocari în timpul evadarii sale. Povestea jocului evolueaza in jurul lui Six, care echipata cu nimic altceva decat o bricheta, trebuie sa scape din bizara lume The Maw, supravietuind pericolelor reprezentare de monstrii care pandesc la fiecare pas.
Fiecare incapere este de fapt o celula de inchisoare, fiecare locuitor al lumii o amenintare, iar jucatorul trebuie sa rezolve fiecare puzzle pentru a putea scapa.Little Nightmares Deluxe Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Little Nightmares Deluxe Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Little Nightmares Deluxe Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.