Namco Bandai Digimon Story Cyber Sleuth Ps4

Namco Bandai Digimon Story Cyber Sleuth Ps4
95.08 lei
(1 magazin)
 Digimon Story Cyber Sleuth PS4 este un joc de tip role playing game lansat de Bandai Namco Entertainment la data de 2/5/2016. Digimon prezinta aventurile unor copii în Lumea Digitala (Digital World) fiind alesi special pentru a lupta alaturi de digimoni. Acestia primesc un digivice un obiect cu ajutorul caruia pot face monstrii digitali sa evolueze în urmatorul nivel. Scopul lor este de a salva Terra cât si Lumea Digitala din mainile raului. Digimon Story Cyber Sleuth Ps4 ...

Descriere - Namco Bandai Digimon Story Cyber Sleuth Ps4


 Digimon Story Cyber Sleuth PS4 este un joc de tip role playing game lansat de Bandai Namco Entertainment la data de 2/5/2016.

Digimon prezinta aventurile unor copii în Lumea Digitala (Digital World) fiind alesi special pentru a lupta alaturi de digimoni. Acestia primesc un digivice un obiect cu ajutorul caruia pot face monstrii digitali sa evolueze în urmatorul nivel. Scopul lor este de a salva Terra cât si Lumea Digitala din mainile raului.
Digimon Story Cyber Sleuth Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Digimon Story Cyber Sleuth Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Digimon Story Cyber Sleuth Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.