Namco Bandai Colectie Dragon Ball Xenovers + Dragon Ball Xenoverse 2 PS4

Gameplay imbunatatit: vei descoperi un ritm de joc mai rapid, si lupte puternice, inclusiv transformarea in timp real -- Imersiune puternica: inspirat de unul dintre cele mai celebre serii create vreodata -- O noua configurare a lumii: Un ceas care s-a oprit odata, va porni din nou intr-un oras enigmatic si futurist -- Lupte originale: ia parte in lupte epice impotriva dusmanilor feroce precum Vegeta, Frieza, Cell si mult altii -- Luptator necunoscut: uita-te la el...Cine este? ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Namco Bandai Colectie Dragon Ball Xenovers + Dragon Ball Xenoverse 2 PS4

Gameplay imbunatatit: vei descoperi un ritm de joc mai rapid, si lupte puternice, inclusiv transformarea in timp real -- Imersiune puternica: inspirat de unul dintre cele mai celebre serii create vreodata -- O noua configurare a lumii: Un ceas care s-a oprit odata, va porni din nou intr-un oras enigmatic si futurist -- Lupte originale: ia parte in lupte epice impotriva dusmanilor feroce precum Vegeta, Frieza, Cell si mult altii -- Luptator necunoscut: uita-te la el...Cine este?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Colectie Dragon Ball Xenovers + Dragon Ball Xenoverse 2 PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Colectie Dragon Ball Xenovers + Dragon Ball Xenoverse 2 PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.