Nacon WRC 9 PS5

de la 249.00 lei
(2 magazine)
Noua ediție interesantă, care va conține mitinguri emblematice în Kenya, Noua Zeelandă și Japonia din calendarul WRC 2020, va fi lansată inițial pe platformele actuale. Jucătorii pot alege dintre peste 400 km de drumuri din toate cele 13 runde programate ale sezonului 2020, încorporând toate etapele legendare ale WRC.   Acestea includ locații clasice, cum ar fi faimosul Col de Turini de la Rallye Monte-Carlo, uimitorul peisaj stâncos al El Condo ...

Descriere


Nacon WRC 9 PS5

Noua ediție interesantă, care va conține mitinguri emblematice în Kenya, Noua Zeelandă și Japonia din calendarul WRC 2020, va fi lansată inițial pe platformele actuale.

Jucătorii pot alege dintre peste 400 km de drumuri din toate cele 13 runde programate ale sezonului 2020, încorporând toate etapele legendare ale WRC.


 
Acestea includ locații clasice, cum ar fi faimosul Col de Turini de la Rallye Monte-Carlo, uimitorul peisaj stâncos al El Condor din Argentina și puternicele sărituri ale Ruuhimäki din Finlanda.
Mașinile de raliu uluitoare ale tuturor celor trei echipe de producători WRC - Hyundai Motorsport, M-Sport Ford și Toyota Gazoo Racing sunt incluse în livrele din 2020.

 
Jucătorii pot îmbrăca ghetele de cursă a peste 50 de piloți, în frunte cu campionul mondial în exercițiu Ott Tänak, cu șase ori câștigătorul titlului Sébastien Ogier, Thierry Neuville și cu vedetele de la începutul sezonului Elfyn Evans și Kalle Rovanperä.
Modul de carieră în WRC 8 a fost apreciat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri de motorsport. Acesta a fost îmbunătățit în continuare în WRC 9, cu mecanici de joc îmbunătățite, noi oportunități de modernizare a echipelor jucătorilor, o varietate mai largă de evenimente și o legătură mai puternică cu ceea ce fac echipele WRC din întreaga lume pe tot parcursul sezonului.


 
Dezvoltatorii s-au concentrat pe domenii precum suspensia, frânarea și transferul de greutate pentru a duce autenticitatea la noi niveluri, reproducând fidel reacția unei mașini pe toate suprafețele și condițiile din WRC real.
Un accent special pe sunet oferă o imersiune mai profundă.

 
 WRC 9 oferă, de asemenea, o varietate de noi moduri de joc concepute pentru comunitate, inclusiv un sistem de club complet personalizabil, în care jucătorii își vor putea crea propriile comunități, pot invita prieteni și vor concura împreună în întreaga lume în campionate online.
 
 Cu capacitatea de a juca ca cei mai buni piloți din lume cu mașinile lor oficiale în cel mai realist motor fizic și medii de până acum, aceasta este experiența definitivă de simulare a raliului.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nacon WRC 9 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nacon WRC 9 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.