Nacon Monster Truck Championship Ps4

Monster Truck Championship Ps4 Monster Truck Championship PS4 ste un produs lansat de Nacon la data de 15.10.2020 De la Las Vegas la Orlando, concureaza umar la umar impotriva conducatorilor auto cu experienta in curse profesioniste si concursuri de freestyle! Dar, inainte de a putea castiga si a scoate ceva castiguri trebuie sa iti duci camionul catre perfectiune. Jocul reproduce fidel toate cerintele unice de a stapani aceste camioane puternice, inclusiv gestionarea indepe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nacon Monster Truck Championship Ps4

Monster Truck Championship Ps4 Monster Truck Championship PS4 ste un produs lansat de Nacon la data de 15.10.2020

De la Las Vegas la Orlando, concureaza umar la umar impotriva conducatorilor auto cu experienta in curse profesioniste si concursuri de freestyle!
Dar, inainte de a putea castiga si a scoate ceva castiguri trebuie sa iti duci camionul catre perfectiune.

Jocul reproduce fidel toate cerintele unice de a stapani aceste camioane puternice, inclusiv gestionarea independenta a rotilor din fata si din spate, anticiparea transferului de masa in curbe, si prezicerea sariturilor.

Personalizati-va camionul monstru pentru a reflecta stilul si scoateti-l in evidenta pentru adversarii din modul online.

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Monster Truck Championship Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nacon Monster Truck Championship Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nacon Monster Truck Championship Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.