My Family Medalion - Labrador - maro (MF31)

82,39 lei (1 magazin)
Prețul include medalionul și costurile de gravare. Textul care doriți să fie gravat trebuie scris în secțiunea ”Notă” aflată la finalizarea comenzii. Maxim 15 caractere ( space se consideră caracter) într-un rând. Maxim 3 rânduri. Gravarea se face cu fontul ”Helvetica”. Produsul are 1 an garanție, pentru spargere și estompare. Mărimi: 3 cm x 3,5 cm   MADE IN ITALY ...

Descriere


My Family Medalion - Labrador - maro (MF31)

Prețul include medalionul și costurile de gravare. Textul care doriți să fie gravat trebuie scris în secțiunea ”Notă” aflată la finalizarea comenzii. Maxim 15 caractere ( space se consideră caracter) într-un rând. Maxim 3 rânduri. Gravarea se face cu fontul ”Helvetica”. Produsul are 1 an garanție, pentru spargere și estompare.

Mărimi: 3 cm x 3,5 cm   MADE IN ITALY

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul My Family Medalion - Labrador - maro (MF31) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru My Family Medalion - Labrador - maro (MF31) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.