My Family Medalion - I Love Dad (CH17LOVEDAD)

82,39 lei (1 magazin)
Medalion de metal, lucrat  manual , cu gravare personalizată Prețul include medalionul și costurile de gravare. Textul care doriți să fie gravat trebuie scris în secțiunea ”Notă” aflată la finalizarea comenzii. Maxim 15 caractere ( space se consideră caracter) într-un rând. Maxim 3 rânduri. Gravarea se face cu fontul ”Helvetica”. Produsul are 1 an garanție, pentru spargere și estompare. Mărimi: 3 cm   MADE IN ...

Descriere


My Family Medalion - I Love Dad (CH17LOVEDAD)

Medalion de metal, lucrat  manual , cu gravare personalizată

Prețul include medalionul și costurile de gravare. Textul care doriți să fie gravat trebuie scris în secțiunea ”Notă” aflată la finalizarea comenzii. Maxim 15 caractere ( space se consideră caracter) într-un rând. Maxim 3 rânduri. Gravarea se face cu fontul ”Helvetica”. Produsul are 1 an garanție, pentru spargere și estompare.

Mărimi: 3 cm   MADE IN ITALY

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul My Family Medalion - I Love Dad (CH17LOVEDAD) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru My Family Medalion - I Love Dad (CH17LOVEDAD) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.