Mutant Mutant Pump 154 capsule

125.00 lei (1 magazin)
Mutant Pump este o formula puternica de oxizi de nitrit care combina L-arginina si Mutants compus Hyperox care forteaza o pompare mai puternice, mai lungi si mai mare decat oricand inainte. Mutant Pump este incarcat cu cele mai multe ingrediente care provoaca pompare cunoscute stiintific. Mutant Pump este pentru cei care doresc o pompare pura, nealterata, in timpul antrenamentelor. Mutant Pump caracteristici: Castiguri musculare si de rezistenta Formula puternica de oxizi nitric Pompa ...

Descriere


Mutant Mutant Pump 154 capsule

Mutant Pump este o formula puternica de oxizi de nitrit care combina L-arginina si Mutants compus Hyperox care forteaza o pompare mai puternice, mai lungi si mai mare decat oricand inainte. Mutant Pump este incarcat cu cele mai multe ingrediente care provoaca pompare cunoscute stiintific. Mutant Pump este pentru cei care doresc o pompare pura, nealterata, in timpul antrenamentelor.
Mutant Pump caracteristici:
Castiguri musculare si de rezistenta
Formula puternica de oxizi nitric
Pompare musculara de lunga durata si masiva
Include un nou compus bioactiv pentru pomparea musculara extinsa si puternica
Impulsioneaza vacularitatea extrema
Ofera o noua experienta de pompare
Ce este in Mutant Pump?
L-arginina si Hyperox-stimulator
Mutant Pump lucreaza in doua cai, nu doar una. Prin combinarea unei doze precise de L-arginina si Hyperox, efectele PDE5 si forteaza un aflux rapid de sange in muschii dumneavoastra. Cu fluxul sanguin aproape nelimitat, nu numai ca aveti o pompare mai comandanta si mai extinsa, dar si o crestere accelerata a substantelor critice de formare a muschilor si a oxigenului, marind in continuare procesul anabolic pentru castiguri musculare superioare si fortei musculare.

Ca supliment alimentar, luati o portie (7 capsule) cu 20-30 minute inainte de antrenament cu 250-350 ml de apa. Livrarea pe o luna se bazeaza pe 5 antrenamente pe saptamana. Nu depasiti niciodata doza recomandata.
Informatii nutritionale:

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mutant Mutant Pump 154 capsule de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mutant Mutant Pump 154 capsule sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.