Muscle Pharm Combat XL Mass Gainer Sport 5.4 kg Chocolate Peanut Butter

Combat XL  Mass Gainer  Sport 5,4kg face parte din categoria Gainere, este un supliment alimentar sanatos si eficient ce contine un amestec echilibrat de proteine de inalta calitate, carbohidrati, vitamine si minerale pentru a sustine cresterea in greutate sanatoasa oferind energie organismului. In acest supliment, veti obtine 50 de grame de proteine si 252 de grame de carbohidrati. Pareri despre Combat XL Mass Gainer Sport 5,4kg la rubrica  Reviews-uri Comp ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Muscle Pharm Combat XL Mass Gainer Sport 5.4 kg Chocolate Peanut Butter

Combat XL Mass Gainer Sport 5,4kg face parte din categoria Gainere, este un supliment alimentar sanatos si eficient ce contine un amestec echilibrat de proteine de inalta calitate, carbohidrati, vitamine si minerale pentru a sustine cresterea in greutate sanatoasa oferind energie organismului. In acest supliment, veti obtine 50 de grame de proteine si 252 de grame de carbohidrati.
Pareri despre Combat XL Mass Gainer Sport 5,4kg la rubrica Reviews-uri
Compozitie nutritiva:

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Muscle Pharm Combat XL Mass Gainer Sport 5.4 kg Chocolate Peanut Butter de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Muscle Pharm Combat XL Mass Gainer Sport 5.4 kg Chocolate Peanut Butter sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.