Multibrackets Suport Monitor/LCD/LED Gas Lift ALB 9383

801.00 lei (1 magazin)
Suport Gas Lift brat flexibil M VESA I Un brat triplu suspendat pentru monitor, creat de compania Multibrackets pentru optimizarea productivitatii si reducerea presiunii asupra gâtului, spatelui si ochilor. Suportul Gas Lift brat flexibil M VESA este realizat din aluminiu rezistent si utilizeaza o tehnica cu suspensie pe gaz. Acest lucru face ecranul sa „pluteasca” si sa poata fi deplasat cu aproape niciun pic de efort. Atractiv si aerodinamic, Suportul Gas Lift brat flex ...

Descriere


Multibrackets Suport Monitor/LCD/LED Gas Lift ALB 9383

Suport Gas Lift brat flexibil M VESA I

Un brat triplu suspendat pentru monitor, creat de compania Multibrackets pentru optimizarea productivitatii si reducerea presiunii asupra gâtului, spatelui si ochilor.

Suportul Gas Lift brat flexibil M VESA este realizat din aluminiu rezistent si utilizeaza o tehnica cu suspensie pe gaz. Acest lucru face ecranul sa „pluteasca” si sa poata fi deplasat cu aproape niciun pic de efort. Atractiv si aerodinamic, Suportul Gas Lift brat flexibil M VESA economiseste spatiu si permite pozitionarea ecranului pentru o productivitate crescuta. Înclinarea facila asigura reglarea fina în orice directie. Deplasati cu usurinta ecranul din pozitia vedere în pozitia portret (landscape – portrait) sau apropiati-l de birou, ridicati-l sau aranjati-l în aproape orice pozitie de lucru dorita.

Suporta standardele VESA 75x75 si 100x100 si sustine ecrane care cântaresc minimum 2 kg si maximum 10 kg. Acest interval este important pentru a actiona pistonul cu gaz care face ecranul sa pluteasca în aer.

Capul instantaneu asigura o asamblare si dezasamblare rapida a LCD-ului, perfecta pentru orice departament de IT care doreste sa-si minimizeze timpul de nefunctionare.

Suport Gas Lift brat flexibil M VESA se potriveste cu birouri standard (max 50mm) sau poate fi instalat printr-o tehnica cu gauri.

Disponibil pe argintiu, negru si alb.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Multibrackets Suport Monitor/LCD/LED Gas Lift ALB 9383 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Multibrackets Suport Monitor/LCD/LED Gas Lift ALB 9383 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.