Mugler Alien mini set - loțiune de corp 7 ml + loțiune de duș 7 ml + cremă de corp 7 ml

55.00 lei
(1 magazin)
Alien-străin, o creatură venită din altă parte, o femeie originară dintr-o altă lume dincolo de banalitate noastră. Este diferită, dar totuși cunoscută. Radiază energie pozitivă, pace și magie. Parfum oriental-lemnos, care este încărcat cu energie pozitivă.Aroma a fost lansată pe piață în anul 2005. ...

Descriere


Mugler Alien mini set - loțiune de corp 7 ml + loțiune de duș 7 ml + cremă de corp 7 ml

Alien-străin, o creatură venită din altă parte, o femeie originară dintr-o altă lume dincolo de banalitate noastră. Este diferită, dar totuși cunoscută. Radiază energie pozitivă, pace și magie. Parfum oriental-lemnos, care este încărcat cu energie pozitivă.Aroma a fost lansată pe piață în anul 2005.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mugler Alien mini set - loțiune de corp 7 ml + loțiune de duș 7 ml + cremă de corp 7 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mugler Alien mini set - loțiune de corp 7 ml + loțiune de duș 7 ml + cremă de corp 7 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.