Placa de baza MSI MS IMAG B660M MORTAR DDR4

OPTIMIZARE PENTRU RĂCIRE ​​CU APĂ Conceput pentru a funcționa cu cele mai populare soluții de răcire All-in-One și sisteme personalizate de răcire cu apă de pe piață. Dedicat lucrului cu pompele de apă, conectorul PIN acceptă dispozitive care consumă până la doi amperi, oferindu-vă control total asupra vitezei pompei de apă. O „zonă de păstrare în afara” marcată clar permite o instalare ușoară și sigură și o potrivire perfectă a ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MSI MS IMAG B660M MORTAR DDR4

OPTIMIZARE PENTRU RĂCIRE ​​CU APĂ

Conceput pentru a funcționa cu cele mai populare soluții de răcire All-in-One și sisteme personalizate de răcire cu apă de pe piață. Dedicat lucrului cu pompele de apă, conectorul PIN acceptă dispozitive care consumă până la doi amperi, oferindu-vă control total asupra vitezei pompei de apă. O „zonă de păstrare în afara” marcată clar permite o instalare ușoară și sigură și o potrivire perfectă a dispozitivelor.

 
SISTEM DE ALIMENTARE 12 + 1 + MONOFAZA COMPATIBIL CU SISTEMUL DE ALIMENTARE DUET RAIL

Eliberați puterea și bucurați-vă de performanță maximă datorită designului agresiv al modulului de reglare a tensiunii VRM folosind sistemul digital de alimentare a procesorului. Combinația dintre conectorii de alimentare cu 8 + 8 pini și tehnologia exclusivă Core Boost fac plăcile de bază MAG să fie gata să facă față chiar și celor mai exigente gameplay fără efort.

 
 

Capacele conectorilor I/O instalate din fabrică facilitează instalarea și măresc securitatea procesului de instalare. Designul în curs de brevet protejează porturile I/O și previne deteriorarea cauzată de descărcarea electrostatică, făcând placa de bază o bază solidă pentru jocuri pentru computerul dumneavoastră.

 
PRODUCTIVITATE CRESCUTA

Plăcile de bază de înaltă performanță MSI încorporează o gamă de caracteristici avansate și cele mai noi tehnologii pentru a face față oricărei provocări, indiferent dacă sunteți un jucător, un prosumer sau un pasionat de computere.

 
LIGHTNING GEN 4 M.2

Suportând procesoarele Intel Core de generația a 12-a, plăcile de bază din seria MSI B660 sunt compatibile cu cea mai recentă tehnologie Lightning Gen 4 M.2. În prezent, este cea mai rapidă soluție de stocare de pe piață, cu viteze de transfer de date de până la 64 Gbit/s. Plăcile de bază din seria MSI B660 acceptă toate cele mai recente standarde de stocare, permițând utilizatorilor să se conecteze la orice dispozitiv de stocare ultra-rapid. O eficiență mai mare vă va ușura munca.

 
COMPATIBIL CU LIGHTNING GEN 4 PCI-E

Standardul MSI Lightning Gen 4 PCI-E este cea mai nouă și mai rapidă soluție pentru transferul de date prin magistrala PCI-E, care realizează o capacitate de transfer de date unidirecțională de până la 64 GB/s. Ca urmare, viteza de transmisie s-a dublat în comparație cu generația anterioară a standardului PCI-E. Important este că PCI-E 4.0 menține atât compatibilitatea anterioară, cât și viitoare, cu specificațiile vechi și viitoare. Funcționarea conectorilor PCI-E disponibili pe placă a fost optimizată datorită sistemului de ecranare și armare mecanică Steel Armor și utilizării unui PCB de clasă server. În acest fel poți folosi cea mai recentă generație fără compromisuri.

 
UN SALT MARE ÎN PERFORMANȚA MEMORIEI DDR

Laboratorul de overclocking al MSI nu se ocupă doar de overclockarea extremă. Pregătite corespunzător pentru fiecare modul de memorie, profilurile XMP îmbunătățesc semnificativ performanța și eficiența plăcilor de bază B660. Un profil XMP ușor de activat cu setări automate de alimentare vă permite să obțineți cea mai bună viteză și stabilitate a memoriei posibile.

 
REȚEA CU CAPACITATE MARE ȘI ÎNTÂRZIERE MICĂ LA TRANSMISIE

O rețea LAN cu o lățime de bandă de 2,5 Gbit/s oferă o viteză uimitoare de transfer de date, mai mare decât o rețea LAN Gigabit tipică. Este o soluție de clasă premium pentru utilizatorii pretențioși.

 
PROCESOR AUDIO DE ÎNALTĂ DEFINIȚIE DEDICAT

Puteți fi sigur că vă bucurați de cea mai pură calitate a sunetului, atât stereo, cât și surround. Capacitatea de a genera un sunet clar de cristal cu reproducerea de înaltă fidelitate a semnalului audio de ieșire. Datorită acestui lucru, sunt asigurate calitatea studioului, realismul excepțional și acustica extraordinară a sunetului reprodus pe căști. Sunetul generat va fi perfect datorită transmiterii unui semnal digital pur.

 
VITEZĂ DUBLĂ DE TRANSMISIE CU ILUMINARE USB 3.2 GEN 2x2 20G CONTROLLER

Utilizarea mai multor dispozitive USB 3.2 simultan nu a fost niciodată mai rapidă! Plăcile de bază din seria MAG B660 oferă o gamă largă de opțiuni de conectivitate și accelerează lucrul dispozitivelor USB, oferind utilizatorilor viteze de magistrală USB fără precedent de până la 20 Gb/s folosind conectorul USB Type-C din spate.

 
CONECTOARE FRONTALE USB TYPE-C

Plăcile de bază pentru jocuri MSI au conectori frontali USB Type-C care permit jucătorilor să se conecteze la cele mai recente dispozitive USB. Asamblați-vă computerul folosind carcasa MSI PC, datorită căreia veți asigura un confort ridicat al utilizării acestuia.

 
PUTEȚI EXTINDE POSIBILITĂȚILE SISTEMULUI DE ILUMINARE RGB FĂRĂ PROBLEME

Adăugați mai multe culori și nuanțe dacă doriți! Conectorii pini compatibili cu sistemul Mystic Light Extension permit o modalitate intuitivă de a controla benzi RGB suplimentare și alte periferice RGB adăugate sistemului, fără a fi nevoie de un controler RGB separat.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MSI MS IMAG B660M MORTAR DDR4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MSI MS IMAG B660M MORTAR DDR4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.