MSI G24C4

de la 899.99 lei
(8 magazine)
Descrierea produsului   Fii în centrul acțiunii cu ecranul curbat Pune-te în centrul divertismentului și fii confortabil în timp ce lucrezi. Alegeți un monitor curbat care să asigure o vizibilitate excelentă a tuturor elementelor afișate pe ecran. Un monitor curbat este o alegere excelentă pentru jocuri și muncă, mai ales atunci când este un ecran lat sau ultra-lat.   Imagine Full HD Condițiile confortabile pentru ...

Descriere


MSI G24C4

Descrierea produsului

 
Fii în centrul acțiunii cu ecranul curbat

Pune-te în centrul divertismentului și fii confortabil în timp ce lucrezi. Alegeți un monitor curbat care să asigure o vizibilitate excelentă a tuturor elementelor afișate pe ecran. Un monitor curbat este o alegere excelentă pentru jocuri și muncă, mai ales atunci când este un ecran lat sau ultra-lat.

 
Imagine Full HD

Condițiile confortabile pentru munca și utilizarea multimedia vor fi furnizate de un monitor cu rezoluție Full HD. Este o soluție aproape universală care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme.

 
Format 16: 9

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atât pentru lucru cât și pentru aplicații multimedia. Forma ecranului lat al ecranului oferă un spațiu optim de lucru și este, de asemenea, potrivită pentru jocuri și vizionarea de filme.

 
Acoperire mată

Uitați de reflexele deranjante și vizibilitatea mult mai proastă în zilele însorite. Acest model de monitor are o acoperire matricială mată, deci nu există niciun efect de oglindă, iar reflexiile sunt reduse la minimum. Monitoarele cu un strat matricial mat sunt de neînlocuit atunci când lucrează, folosind jocuri și multimedia. Acestea oferă cel mai mare confort de utilizare și nu sunt atât de obositoare pentru vedere.

 
Calitate ridicată a imaginii datorită matricei VA

Acest model de monitor este echipat cu o matrice VA, care va garanta unghiuri de vizualizare extrem de largi. Puteți viziona un film cu toată familia sau prietenii, puteți juca jocuri în modul cu doi jucători sau puteți lucra în mai multe programe în același timp. Vă puteți baza pe o reproducere foarte bună a negruului, precum și pe contraste expresive, datorită cărora multimedia va arăta mult mai bine.

 
Rate de reîmprospătare de 144 Hz

Oferiți-vă cele mai bune condiții pentru muncă și jocuri. Acest monitor oferă o rată de reîmprospătare ridicată de 144 Hz. Acest lucru poate avea ca rezultat un confort mai mare în timpul muncii și rezultate ușor mai bune în jocuri. Rata mare de reîmprospătare a ecranului este, de asemenea, mai atractivă pentru ochi.

 
Timp de răspuns 1 ms

Când fracțiunile de secundă pot decide să câștige sau să piardă un joc, un monitor cu un timp de răspuns de 1 ms se dovedește a fi cea mai bună soluție. Veți aprecia un timp de reacție atât de scurt în jocuri, în special în luptele online, dar și în utilizarea de zi cu zi. Timpul de răspuns rapid îmbunătățește confortul în timp ce lucrați și vizionați filme, deoarece reduce oboseala ochilor.

 
Reduceți oboseala ochilor cu ajutorul tehnologiei de reducere a sclipirii

Aveți grijă nu numai de parametrii extraordinari ai imaginii afișate, ci și de ochii sănătoși. Acest model de monitor este echipat cu tehnologie de reducere a pâlpâirii, care reduce semnificativ oboseala ochilor în timpul lucrului pe termen lung la computer.

 
Mențineți-vă vederea cu tehnologia de reducere a luminii albastre

Lumina albastră standard emisă de monitoare poate provoca tulburări de somn, oboseală oculară și chiar leziuni oculare. Acest model de monitor nu numai că oferă parametri tehnici optimi, dar este echipat și cu tehnologie avansată care reduce emisiile de lumină albastră. Este o soluție benefică care vă permite să vă protejați mai bine ochii, chiar și atunci când petreceți multe ore în fiecare zi la computer.

 
Selectați sincronizare AMD Free-sync

Uitați de estomparea, ruperea și tăierea în jocuri. Acest model de monitor oferă sincronizare AMD Free-sync, astfel încât să poată sincroniza rata de reîmprospătare a ecranului cu rata de redare grafică a unei plăci grafice compatibile. Descoperiți posibilități de afișare complet noi și jucați producții de top fără să vă faceți griji cu privire la întârzierea sau grafica bâlbâială.

 
Economisiți spațiu utilizând opțiunea de montare pe perete

Puteți pune monitorul pe birou, dar îl puteți agăța și pe perete pentru un pic mai mult spațiu pe tejghea. Acest model de monitor este montabil pe perete și este conform cu standardul VESA.

ECRAN CURB, MAI PLĂCERE DE VIZIONAT

Monitoarele din seria Optix se caracterizează prin faptul că designul lor folosește panouri curbate cu o rază de curbură de R1500. O astfel de valoare a razei de curbură nu este doar cea mai confortabilă pentru vederea umană, ci face și aceste monitoare perfecte pentru o gamă largă de aplicații - de la aplicații cu scop general la jocuri.

 
144 HZ FRECVENȚĂ + 1 MS TIMP DE REACȚIE

Monitoarele de jocuri MSI se caracterizează printr-o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns orizontal de 1 milisecundă al matricei. Datorită acestor parametri, aceștia pot oferi avantaje semnificative în jocurile care conțin scene rapide, dinamice, precum titluri FPS (First Person Shooter), tot felul de „ceartă”, simulări de curse auto, strategii în timp real sau jocuri sportive. Aceste jocuri necesită maparea mișcărilor foarte rapide și precise pe ecran, care pot fi asigurate doar de rata de reîmprospătare a ecranului extrem de mare și de timpii de răspuns scăzuți ai matricei monitorului. Datorită lor, jucătorul își poate învinge cu ușurință adversarii în timpul jocului.

 
JOC FĂRĂ SIGURANȚĂ MULȚUMESC ADAPTIVE® SYNC TECHNOLOGY

Monitoarele din seria Optix sunt compatibile cu tehnologia AMD® Adaptive Sync. Datorită acestuia, este posibil să obțineți o imagine netedă și netedă pe ecran în timpul jocului. În acest scop, tehnologia AMD® Adaptive Sync sincronizează rata de reîmprospătare a monitoarelor cu frecvența imaginilor generate de procesorul grafic AMD®. Astfel, efectele sfâșierii și pâlpâirii sunt eliminate. Bucurați-vă de un joc neted cu o imagine ultra-netedă, fără întârzieri.

 
TEHNOLOGIA ANTI-FLICKER

Ecranul standard al monitorului clipește de aproximativ 200 de ori pe secundă în timpul funcționării normale. Acest pâlpâire în timp determină oboseala ochilor. Tehnologia MSI Anti-Flicker pentru a reduce pâlpâirea ecranului oferă utilizatorilor o experiență de vizionare mult mai confortabilă. Datorită acestui fapt, îl puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp, fără a vă încorda vederea.

 
178 GRAD UNghi de vedere

Datorită unghiurilor largi de vizualizare, utilizatorii monitoarelor din seria Optix au mult mai multă libertate de a plasa afișajul pe birou așa cum le convine - fără a avea nevoie de o zonă de vizualizare optimă. Comparativ cu alte panouri cu un unghi de vizualizare mai mic, culorile și detaliile vizibile pe afișaj sunt întotdeauna clare, indiferent de unghiul la care privești monitorul.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MSI G24C4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MSI G24C4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.