Movino Patine cu rotile Cruzer B2, Gold, 38-41

454,41 lei (1 magazin)
Movino Cruzer B2 este o patină în linie de agrement concepută special pentru patinatorii activi. Patinele combină o calitate fără compromisuri și un design urban care îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși patinatori! Elementele de calitate premium, umplutura confortabilă a pantofului și sistemul sofisticat de închidere... Toate acestea sunt completate de un stil care atrage privirea.SISTEM DE BLOCARE TRIPLĂ Pentru confortul și siguranța ta, Cruzer B2 are un s ...

Descriere


Movino Patine cu rotile Cruzer B2, Gold, 38-41

Movino Cruzer B2 este o patină în linie de agrement concepută special pentru patinatorii activi. Patinele combină o calitate fără compromisuri și un design urban care îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși patinatori! Elementele de calitate premium, umplutura confortabilă a pantofului și sistemul sofisticat de închidere... Toate acestea sunt completate de un stil care atrage privirea.SISTEM DE BLOCARE TRIPLĂ Pentru confortul și siguranța ta, Cruzer B2 are un sistem triplu de fixare: cataramă, șireturi și centură cu velcro. Catarama a fost proiectată pentru a permite fixarea rapidă și eficientă a pantofului, fără a se slăbi sau desface în timpul mersului. ALIAJ DE ALUMINIU Movino Cruzer B2 a fost proiectat pentru a maximiza confortul la rulare. Un centru de greutate echilibrat corespunzător vă permite să vă mențineți o poziție corectă în timpul condusului. Aliajul de aluminiu de înaltă calitate asigură durabilitatea, menținând în același timp o greutate redusă. ROȚI MARI Știm cât de importante sunt roțile la patine. De aceea, le-am acordat mai multă atenție. Rulmenții ABEC-9 de calitate superioară nu sunt totul! La Cruzer B2 am mărit dimensiunea roților (dimensiunea S - 70 mm diametru, dimensiunea M - 76 mm diametru și dimensiunea L - 80 mm diametru și 24 mm lățime). Roțile mai mari vă permit să atingeți viteze mai mari, astfel încât să vă puteți distra mai mult pe bicicletă!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Movino Patine cu rotile Cruzer B2, Gold, 38-41 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Movino Patine cu rotile Cruzer B2, Gold, 38-41 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.