Motul Spray curatare lant MC Care C1

Un agent degresant puternic, pentru toate tipurile de lanț ale motocicletelor(road și offroad) și celorlalte vehicule(mopeduri, atv-uri, karturi sau biciclete). Îndepărtează eficient toate depozitele încrustate pe lanț, nu conține clor, iar formula sa, extrem de eficientă pentru îndepărtarea vaselinelor și a grăsimilor, este perfectă pentru lanț-urile O-ring, X-ring și Z-ring. În plus, se și evaporă foarte repede. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Motul Spray curatare lant MC Care C1

Un agent degresant puternic, pentru toate tipurile de lanț ale motocicletelor(road și offroad) și celorlalte vehicule(mopeduri, atv-uri, karturi sau biciclete). Îndepărtează eficient toate depozitele încrustate pe lanț, nu conține clor, iar formula sa, extrem de eficientă pentru îndepărtarea vaselinelor și a grăsimilor, este perfectă pentru lanț-urile O-ring, X-ring și Z-ring. În plus, se și evaporă foarte repede.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Motul Spray curatare lant MC Care C1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Motul Spray curatare lant MC Care C1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.