Motorola Edge 20 Pro 12GB+256GB Blue Vegan Leather

Focalizeaza de la distante de 50 de ori mai mari   Obiectivul dedicat tip periscop iti permite sa te apropii de 5 ori mai mult, fara sa pierzi din claritatea imaginii, iar functia Super Zoom 50x inseamna ca poti surprinde detalii uimitoare de la distante incredibile.    Dezlantuie puterea smartphone-ului tau   Telefonul tau dispune de toata energia de care ai nevoie. De aceea exista Ready For. Conecteaza-ti telefonul, prin cablu sau wireless, la orice televizor. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Motorola Edge 20 Pro 12GB+256GB Blue Vegan Leather

Focalizeaza de la distante de 50 de ori mai mari 

Obiectivul dedicat tip periscop iti permite sa te apropii de 5 ori mai mult, fara sa pierzi din claritatea imaginii, iar functia Super Zoom 50x inseamna ca poti surprinde detalii uimitoare de la distante incredibile. 
 
Dezlantuie puterea smartphone-ului tau
 
Telefonul tau dispune de toata energia de care ai nevoie. De aceea exista Ready For. Conecteaza-ti telefonul, prin cablu sau wireless, la orice televizor. 
 
Joaca-te asa cum doresti
 
Dezlantuie jocurile tale preferate pentru mobil si creeaza o experienta asemanatoare cu cea oferita de console, datorita vitezei 5G si procesorului extrem de rapid. Poti chiar sa conectezi un controller Bluetooth®. 
 
Realizeaza conexiunea potrivita
 
Imbunatateste-ti apelurile video mutandu-le pe ecranul mare al televizorului. Foloseste camerele de mare rezolutie, care iti vor crea impresia ca te afli in aceeasi incapere cu persoanele cu care vorbesti. Software-ul inteligent monitorizeaza miscarile si se asigura intotdeauna ca toata lumea este in cadru. 
 
Apuca-te direct de treaba
 
Bucura-te de o experienta completa de desktop cu telefonul tau - poti chiar sa adaugi o tastatura si un mouse Bluetooth. Scrie si trimite email-uri mai rapid. Editeaza fotografii si videoclipuri mai usor. Bucura-te de o suprafata mai mare de vizualizare pentru tot ceea ce faci.
 
Performanta de top
 
Bucura-te de viteze incredibile si de o experienta de joc de elita datorita procesorului Qualcomm® Snapdragonâ„¢ 870 si memoriei RAM de 12 GB. Conecteaza-te la retelele 5G pentru viteze incredibile de descarcare si streaming si bucura-te de viteze de generatie urmatoare, cu Wi-Fi 66. 
 
Design inteligent. Atat la interior, cat si la exterior.
 
Finisajul mat premium si profilul subtire inseamna ca telefonul motorola edge 20 pro are un aspect atragator si incape perfect in buzunar. Nu-ti face griji in privinta varsarilor accidentale sau stropirilor, deoarece designul rezistent la apa iti protejeaza telefonul atat la interior, cat si la exterior.  
 
Mai multe caracteristici care va vor placea
 
Pur si simplu, Android
 
Telefonul are o versiune mai aerisita de Android, fara aplicatii duplicate si interfete software demodate. 
 
Telefonul tau. Exact asa cum ti-l doresti
 
With Cu My UX, iti poti controla telefonul prin gesturi simple, poti personaliza setarile de divertisment si poti crea un aspect unic, doar pentru tine. 
 
Securitate la nivel de business
 
Protejeaza-ti datele impotriva malware-ului, phishing-ului si a altor amenintari cu ThinkShield pentru mobil. Securitatea completa pentru hardware si software asigura faptul ca datele tale sunt protejate mai bine. 
 
General
SmartphoneDa
ModelMotorola Edge 20 Pro
Dual SIMDa
Retea
Sloturi simDual SIM
Retea 2GDa
Retea 3GDa
Retea 4GDa
Tip SIMNano-SIM (Dual stand-by)
5GDa
Ecran
Tip ecranOLED
TouchscreenDa
Diagonala (inch)6.7
Rezolutie maxima (px)2400 x 1080
ProtectieCorning Gorilla Glass 5
Procesor
Model ProcesorSnapdragon
Chipset ProcesorQualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G
Numar nuclee8 (Octa Core)
GraficaAdreno 650
Memorie
Istoric apeluriDa
Memorie RAM10 GB
AgendaDa
Memorie Flash256 GB
Card / TipNu
Foto/Video
CameraDa
Camera Fata (MP)32
Camera Spate (MP)108 + 8 + 16
Blitz Camera SpateDa
Inregistrare videoDa
Audio
MP3Da
VibratiiDa
BoxeDa
Transmisie date
Audio1 x Jack 3.5 mm
Wi-FiDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac/ax
Wi-Fi DirectDa
Wi-Fi HotspotDa
Dual bandDa
BluetoothDa
Versiune Bluetooth5.1, A2DP, LE
USBUSB Type-C
NFCDa
Facilitati
Sistem de operareAndroid
Versiune Sistem de operareAndroid 11
Radio FMNu
GPSDa, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
Acumulator
TipLi-Polymer
Capacitate4500 mAh
DetasabilaNu
Caracteristici fizice
Dimensiuni (L x l x G) (mm)163 x 76 x 8
Greutate (grame)185
CuloarePiele Albastra

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Motorola Edge 20 Pro 12GB+256GB Blue Vegan Leather de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Motorola Edge 20 Pro 12GB+256GB Blue Vegan Leather sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.