Motorola Bark 200U

de la 244.34 lei
(3 magazine)
BARK200U zgarda fara soc de la Motorola trimite un raspuns instantaneu cainelui dvs. pentru a descuraja latratul excesiv. Zgarda detecteaza vibratiile produse de corzile vocale ale cainelui dvs. atunci cand latra si emite ultrasunete inaccesibile pentru fiinte umane. Spre deosebire de alte dispozitive, gulerul poate fi activat numai de cainele care il poarta. BARK200U va permite cainelui sa latre 5 secunde, permitandu-i sa se exprime. Prin urmare, este o metoda sistematica si echilibr ...

Descriere


Motorola Bark 200U

BARK200U zgarda fara soc de la Motorola trimite un raspuns instantaneu cainelui dvs. pentru a descuraja latratul excesiv. Zgarda detecteaza vibratiile produse de corzile vocale ale cainelui dvs. atunci cand latra si emite ultrasunete inaccesibile pentru fiinte umane. 

Spre deosebire de alte dispozitive, gulerul poate fi activat numai de cainele care il poarta. BARK200U va permite cainelui sa latre 5 secunde, permitandu-i sa se exprime. Prin urmare, este o metoda sistematica si echilibrata pentru a preveni latratul excesiv.

Datorita senzorului inteligent integrat, zgarda BARK200U ofera libertate cainelui timp de 5 secunde inainte de a emite vibratii. Daca in ciuda acestui avertisment, cainele dvs. continua sa latre, gulerul va emite un sunet ultrasonic, care este neplacut, dar sigur. Cand catelul se opreste din latrat  pentru cel putin 2 minute, primeste timp liber si poate latra inca 5 secunde.

Spre deosebire de alte dispozitive cu ultrasunete, designul lui BARK200U incorporeaza doua difuzoare ultrasonice rezistente la apa care directioneaza sunetul spre caine, oferind rezultate optime, pastrand in acelasi timp semnalul sonor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Motorola Bark 200U de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Motorola Bark 200U sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.