Moschino Fresh Couture Eau de Toilette 30ml

de la 145,00 lei (2 magazine)
Descriere Fresh Couture Eau de Toilette 30ml de la Moschino Fresh Couture Eau de Toilette 30ml   Fresh Couture de Moschino este un parfum floral fructat de dama. Acesta este un parfum nou Fresh Couture a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Note de varf: bergamot, mandarina si ylang-ylang; Note de mijloc: bujor, zmeura si osmanthus; Note de baza: note lemnoase, paciuli si ambroxan.   Despre Moschino Moschino este un designer de moda italian, ...

Descriere


Moschino Fresh Couture Eau de Toilette 30ml

Descriere Fresh Couture Eau de Toilette 30ml de la Moschino
Fresh Couture Eau de Toilette 30ml   Fresh Couture de Moschino este un parfum floral fructat de dama. Acesta este un parfum nou Fresh Couture a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Note de varf: bergamot, mandarina si ylang-ylang; Note de mijloc: bujor, zmeura si osmanthus; Note de baza: note lemnoase, paciuli si ambroxan.   Despre Moschino Moschino este un designer de moda italian, producator de parfumuri pentru femei, barbati si copii. Marca o fost creata in anul 1983 de catre Franco Moschin, incepandu-si cariera prin creatii de moda inovatoare, foarte colorate, uneori excentrice. Dupa moartea lui Moschino, Rossella Jardini, fostul sau asistent o devenit director de creatie. In anul 2006, Moschino a lansat o colectie impresionanta pentru ceremonia de deshidere a jocurilor Olimpice de iarna.  Azi, Moschino ocupa o pozitie importanta pe scena modei internationale ce se completeaza cu propria sa istorie, consistenta si continuitate. Moschino Cheap & Chic si Moschino Love sunt unele dintre creatiile sale impresionante de parfumuri cu mirosuri orientale aromatice, aceste creatii exprimand creativitatea sa care face ironiei si elegantei reinterpretand puterea clasicului. Rossella Jardini a fost Directorul de Creatie al casei Moschino inca din 1994, iar responsabil pentru imagine si stil, Jardini, indeplineste rolul de "martor de creatie" pastrand abordarea stilistica si filosofica in viata, dupa moartea lui Franco Moschino.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Moschino Fresh Couture Eau de Toilette 30ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Moschino Fresh Couture Eau de Toilette 30ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.