Moroccanoil Light Treatment 25 ml

td img { margin: 0 15px 0 15px; } Asa cum precizeaza chiar cei de la Moroccanoil, toate produsele lor sunt inspirate de catre femei.  Din aceasta sursa s-a nascut si Tratamentul Light Moroccanoil pentru par subtire sau de culoare deschisa, care intruneste cele mai delicate si pretentioase nevoi ale parului (este perfect pentru parul deschis la culoare, pentru nuantele de par blond intens tratate chimic, chiar si pentru nevoile parului grizonat sau alb ). Daca iti do ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Moroccanoil Light Treatment 25 ml

td img {
margin: 0 15px 0 15px;
}
Asa cum precizeaza chiar cei de la Moroccanoil, toate produsele lor sunt inspirate de catre femei.  Din aceasta sursa s-a nascut si Tratamentul Light Moroccanoil pentru par subtire sau de culoare deschisa, care intruneste cele mai delicate si pretentioase nevoi ale parului (este perfect pentru parul deschis la culoare, pentru nuantele de par blond intens tratate chimic, chiar si pentru nevoile parului grizonat sau alb). Daca iti doresti un par plin de viata si matasos, care radiaza de stralucire si sanatate, atunci cu siguranta Tratamentul light Moroccanoil este uleiul de par care le realizeaza pe toate.
Formula sa unica, versatila, combina doleantele celor care isi doresc de la acest tratament un produs pentru ingrijire, tratare, hidratare si regenerare a parului degradat, dar si un produs pentru coafare si finisare. Tratamentul light Moroccanoil se poate combina cu incredere cu alte produse de par pentru styling sau ingrijire, pentru a potenta eficacitatea acestora, diminuandu-se astfel timpul de uscare si protejand parul subtire sau parul deschis la culoare de agresiunile mecanice sau din mediul exterior. Formula non- grasa confera un aspect proaspat parului o perioada indelungata si un plus de stralucire.
Uleiul de argan cunoscut pentru beneficiile sale asupra parului uscat, degradat sau deshidratat, infrumuseteaza aspectul firului de par natural, reparandu-i membrana celulara deteriorata si protejandu-l de socurile termice, ingrijind cu aceeasi eficacitate si extensiile de par. De asemenea imbunatateste elasticitatea parului, previne incalcirea si reduce imflamatia scalpului. Un alt beneficiu al Tratamentului light Moroccanoil este dat de faptul ca nu contine alcool, acesta atacand stralucirea si culoarea parului.
Ingredientele cheie ale Tratamentului Light Moroccanoil pentru parul subtire sunt, desigur, uleiul de argan si uleiul din seminte de in, recunoscut pentru nutrientii pe care  ii contine, cum ar fi vitaminele, (vitamina E are rol benefic in vindecarea problemelor aparute la nivelul scalpului, ajutand in acelasi timp la repararea firului de par de la radacini pana la varfuri), mineralele aflate in uleiul de in si in special acizii grasi omega 3, numiti si acizi alfa linoleici, au proprietati importante in tratarea parului cu tendinta de cadere sau a celui cu matreata.

Mod de folosire:

Aplicati o cantitate mica din Tratamentul light Moroccanoil pe parul spalat si zvantat si coafati ca de obicei. Poate fi folosit si pe parul uscat pentru a disciplina firele rebele si pentru o hidratare instanta a varfurilor degradate si uscate

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Moroccanoil Light Treatment 25 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Moroccanoil Light Treatment 25 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.