Mondo Skateboard Spiderman

Mondo Skateboard Spiderman
100.00 lei
(1 magazin)
Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelo ...

Descriere - Mondo Skateboard Spiderman


Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo.

Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive.

De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii.

Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

Caracteristici:

- Dimensiune skateboard: 80 x 20 cm;

Varsta recomandata: 5 ani

Greutate maxima suportata: 50 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mondo Skateboard Spiderman de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mondo Skateboard Spiderman sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.