Mondo Skateboard Captain America

Mondo Skateboard Captain America
100.00 lei
(1 magazin)
Skateboard copii Mondo, Captain America Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a co ...

Descriere - Mondo Skateboard Captain America


Skateboard copii Mondo, Captain America Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo.

Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive.

De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii.

Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

Dimensiuni: 80x20 cm

Material: Plastic

Roti: SIlicon

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mondo Skateboard Captain America de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mondo Skateboard Captain America sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.