MIXA Optimal Tolerance doua componente demachiant pentru ochi 125 ml

20,80 lei (1 magazin)
Descriere MIXA Optimal Tolerance Caracteristici Descriere: Demachiantul pentru ochi este compus din doua faze vizibile: ulei și apă, care dizolva si indeparteaza fondul de ten fara frecare. Ideal pentru ochi si pleoape sensibile, indepartan chiar si fondul de ten perfect rezistent la apa. Efecte: indeparteaza perfect chiar si make-up-ul rezistent la apa Compozitie: uleiuri de indepartare a fondului de ten extract linis ...

Descriere


MIXA Optimal Tolerance doua componente demachiant pentru ochi 125 ml

Descriere MIXA Optimal Tolerance
Caracteristici

Descriere:
Demachiantul pentru ochi este compus din doua faze vizibile: ulei și apă, care dizolva si indeparteaza fondul de ten fara frecare. Ideal pentru ochi si pleoape sensibile, indepartan chiar si fondul de ten perfect rezistent la apa.

Efecte:

  • indeparteaza perfect chiar si make-up-ul rezistent la apa


Compozitie:

  • uleiuri de indepartare a fondului de ten
  • extract linistitor de trandafiri

Cum se aplica:
Aplicati cu un tampon de bumbac, lasand sa actioneze si stergeti fara spalare.

Tipul de tenten sensibil
Efectcalmare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MIXA Optimal Tolerance doua componente demachiant pentru ochi 125 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MIXA Optimal Tolerance doua componente demachiant pentru ochi 125 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.