Mitsubishi PCA-M140KA+PUHZ-ZRP140VKA

22 525.00 lei
(1 magazin)
Un design nou și elegant al unității interioare și setările fluxului de aer pentru aplicatii cu tavan inaltat sau coborat cresc posibilitățile de instalare. Împreună cu performanțele excepționale de economie de energie, aceste unități reprezintă soluția pentru diversele necesități de aer condiționat. Design elegant al unității interioare Un design geometric elegant este adoptat pentru unitățile de interior ale tuturor modelelor. Ca si rezultat , unitățile s ...

Descriere


Mitsubishi PCA-M140KA+PUHZ-ZRP140VKA

Un design nou și elegant al unității interioare și setările fluxului de aer pentru aplicatii cu tavan inaltat sau coborat cresc posibilitățile de instalare. Împreună cu performanțele excepționale de economie de energie, aceste unități reprezintă soluția pentru diversele necesități de aer condiționat.
Design elegant al unității interioare
Un design geometric elegant este adoptat pentru unitățile de interior ale tuturor modelelor.
Ca si rezultat , unitățile se integrează mai ușor cu tavanul.

Unitatile corespund normelor ErP Lot 10 și realizează o eficiență energetică ridicată; valorile coeficientilor SEER/SCOP fiind A, A+ și A++
Un motor de ventilator in curent continuu (CC) este instalat în unitatea interna, crescând eficiența energetică sezonieră a noii serii cu inverter de putere (PUHZ-ZM) și oferă modelele corespunzatoare normelor ErP Lot 10 cu clasificari energeticeA+/A++ pentru răcire și A/A+ pentru încălzire.
Acest lucru contribuie la o reducere impresionantă a costurilor anuale cu electricitatea.

Pompă de golire a condensului opțională pentru modelele de capacitate completă
Înălțimea de pompare a pompei pentru golirea condensului a crescut de la 400 mm la 600 mm, extinzând flexibilitatea alegerii amplasării unității în timpul lucrării de instalare.

Admisie de aer proaspat din exterior
Unitățile sunt dotate cu un orificiu care permite introducerea de aer proaspăt din exterior.

Dotat cu ajustarea automată a vitezei aerului
În plus față de setarea convențională cu 4 viteze, unitățile sunt dotate acum cu un mod de ajustare automată a vitezei aerului.
Această setare ajustează automat viteza aerului conform condițiilor care corespund mediului camerei.
La începutul operațiunii de încălzire/răcire, fluxul de aer este setat la viteză mare pentru a încălzi/răci repede camera.
Atunci când temperatura ajunge la valoarea dorită, viteza fluxului de aer scade automat pentru o funcționare stabilă și confortabilă de încălzire/răcire.

Echipat cu mod tavan ridicat/coborat

VUnitățile sunt dotate cu moduri de funcționare cu tavan înalt și coborat care face posibilă comutarea volumului de flux de aer pentru a corespunde înălțimii camerei.
Capacitatea de a alege fluxul optim de aer face posibilă optimizarea senzației de adiere în toată camera.
Garantie: 36 Luni Tip Unitate: Consola Tehnologie WiFi: Optional Kit Montaj Inclus: Nu Tip Agent Frigorific (Freon): R-410A Nivel minim zgomot: 41 dB Culoare: Alb Regim functionare racire: (-15°C ... +46°C) Regim functionare incalzire: (-20°C ... +21°C) Greutate unitate interioara: 40 kg Greutate unitate exterioara: 118 kg Capacitate Racire: 13.4 kW Capacitate Incalzire: 16 kW Tip Bransament: Monofazat Inverter: Power Inverter

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mitsubishi PCA-M140KA+PUHZ-ZRP140VKA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mitsubishi PCA-M140KA+PUHZ-ZRP140VKA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.